PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okan6445" data-source="post: 166426" data-attributes="member: 1477"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR</strong></p><p></p><p>abi yine tartışmaya başlıyoruz belkide kızıyosun ama bende cektim busene havuç kışın üç motorda vardı 8066 tl100a 6420 bunların üçünüce gördüm 6420 olmasa arabalar tarladan cıkmıyodu bu öküzler 6220 yi kullanamamışlarsa ben ne yapayım haa bide karadayıların 6320 ye nediyeceksin motor 4senede 9938 saate getirmiş hala taşgibi bi sorunuda yok gayet de iyi calışıyor tl100 le bi makine taktık hidrolik pompasını bozdu daha 3000 saatte kışın biraz yüklendik üst kapaktan yag atmaya başladı bende bunları görüyorum abi haaa bide ne yakıyo senin 120 6 12 ile ben 6420 yle 6 14 lü pulluk havuç yeri sürdüm sattamın profille 5 litre yaktım dölümde 6 12 taksak demekki daha az yakacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okan6445, post: 166426, member: 1477"] [b]Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR[/b] abi yine tartışmaya başlıyoruz belkide kızıyosun ama bende cektim busene havuç kışın üç motorda vardı 8066 tl100a 6420 bunların üçünüce gördüm 6420 olmasa arabalar tarladan cıkmıyodu bu öküzler 6220 yi kullanamamışlarsa ben ne yapayım haa bide karadayıların 6320 ye nediyeceksin motor 4senede 9938 saate getirmiş hala taşgibi bi sorunuda yok gayet de iyi calışıyor tl100 le bi makine taktık hidrolik pompasını bozdu daha 3000 saatte kışın biraz yüklendik üst kapaktan yag atmaya başladı bende bunları görüyorum abi haaa bide ne yakıyo senin 120 6 12 ile ben 6420 yle 6 14 lü pulluk havuç yeri sürdüm sattamın profille 5 litre yaktım dölümde 6 12 taksak demekki daha az yakacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt