PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BekirUlaş" data-source="post: 172455" data-attributes="member: 548"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR</strong></p><p></p><p>arkadaslar bence buraya fediti karıstırmayalım fendıt kalıtelı iyi ama hıc fıyatından bahseden yok lutfen burası TÜRKİYE gerceklerden bahsedelım kac kısı var bu forumda fendıt kullanan ben 1 kısı bılıyorum oda bı 400 serisi bırde en baba 927 vario almıs ne kadar tarlası var nerde bu kadar para kazanıyor orasına bız karısamayız ama soylermısınız okan abı ve atiila abi bizim TÜRKİYEDE kac kısı fendit alabılır şimdiki iktidara bakıyoruz kamera karsında cıftciye en ıyı soylerı sunuyo ama cıftcının omrunu bıtırdı bu yılda yagmur yagmasa ne olurdu tamamıyle bence bıterdı neyse burda siyasi yapmak yasak sız gordunuzmu 7 yıl once nasıldı sımdı nasıl mesela gecen sene bızım ekınleri ben sattım daha ysım 16 ! babam yoktu bıze ne kadar kaldı bılıyormusunuz 80 tl babam bana dıyodu ekınden kalan parayla sen kendıne pc al dıye demekkı bunu demek ıstıyormus ... ben daha ne deyım iyi günler size</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BekirUlaş, post: 172455, member: 548"] [b]Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR[/b] arkadaslar bence buraya fediti karıstırmayalım fendıt kalıtelı iyi ama hıc fıyatından bahseden yok lutfen burası TÜRKİYE gerceklerden bahsedelım kac kısı var bu forumda fendıt kullanan ben 1 kısı bılıyorum oda bı 400 serisi bırde en baba 927 vario almıs ne kadar tarlası var nerde bu kadar para kazanıyor orasına bız karısamayız ama soylermısınız okan abı ve atiila abi bizim TÜRKİYEDE kac kısı fendit alabılır şimdiki iktidara bakıyoruz kamera karsında cıftciye en ıyı soylerı sunuyo ama cıftcının omrunu bıtırdı bu yılda yagmur yagmasa ne olurdu tamamıyle bence bıterdı neyse burda siyasi yapmak yasak sız gordunuzmu 7 yıl once nasıldı sımdı nasıl mesela gecen sene bızım ekınleri ben sattım daha ysım 16 ! babam yoktu bıze ne kadar kaldı bılıyormusunuz 80 tl babam bana dıyodu ekınden kalan parayla sen kendıne pc al dıye demekkı bunu demek ıstıyormus ... ben daha ne deyım iyi günler size [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt