PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BekirUlaş" data-source="post: 172481" data-attributes="member: 548"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR</strong></p><p></p><p> evet senın traktörün olmadıgını bılıyorum yanı gerceklerıde goz onunde bulundurmak lazım ha o trakötr pahalı dıyede onu suclamamak lazım cunkı adamlar bu traktörü Türkiye ' ye has yapmıyorlar butun dunyaya satıyorlar ama tabıkı Türkiye de boyle traktörler kullanmak cok zor gonul ısterkı türkieyede boyle traktörler kullanılsın ama bu devletle olmaz bence çünki ciftciye bı yatırım yok bır yardım yok neden devlet bos arazılerımızı ozellestırıyor buraya devlet cıftcıye destek verıp buraları kıralamıyorkı hem cıftcı kazanır hem devletimiz kazanır gonul ısterkı su anda yabancı bı devlette cıftcı olmak asıl cıftcılık oralarda ıste devlet ne kadar yardım ısterse cıftcıye onu verıyor Yanlısda anlasılmasın Ben Türkiyemi seven bı gencım sunuda belırtmek ısterımkı ŞU ANDA KULLANDIGIMIZ İNTERNET BİLE BIR YABANCININ ELINDEDİR ÇÜNKİ DEVLET TÜRK TELEKOMA KADAR HERSEYİ ÖZELLEŞTİRDİ ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BekirUlaş, post: 172481, member: 548"] [b]Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR[/b] evet senın traktörün olmadıgını bılıyorum yanı gerceklerıde goz onunde bulundurmak lazım ha o trakötr pahalı dıyede onu suclamamak lazım cunkı adamlar bu traktörü Türkiye ' ye has yapmıyorlar butun dunyaya satıyorlar ama tabıkı Türkiye de boyle traktörler kullanmak cok zor gonul ısterkı türkieyede boyle traktörler kullanılsın ama bu devletle olmaz bence çünki ciftciye bı yatırım yok bır yardım yok neden devlet bos arazılerımızı ozellestırıyor buraya devlet cıftcıye destek verıp buraları kıralamıyorkı hem cıftcı kazanır hem devletimiz kazanır gonul ısterkı su anda yabancı bı devlette cıftcı olmak asıl cıftcılık oralarda ıste devlet ne kadar yardım ısterse cıftcıye onu verıyor Yanlısda anlasılmasın Ben Türkiyemi seven bı gencım sunuda belırtmek ısterımkı ŞU ANDA KULLANDIGIMIZ İNTERNET BİLE BIR YABANCININ ELINDEDİR ÇÜNKİ DEVLET TÜRK TELEKOMA KADAR HERSEYİ ÖZELLEŞTİRDİ ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt