PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stromae" data-source="post: 913841" data-attributes="member: 26079"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR</strong></p><p></p><p>Bakıyorumda konuda JD ciler çoğunlukta... Bende bir john deere kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki açık şekilde .. Bizim köyde JD 5625 ve 5725 olmak üzere tam 7 tane aynı ayiçinde traktör girdi ayrıyeten 5095 m bizde buna dahil bende 5625 2011 model olanı var daha en sııntı yaşamadım ancak geri kalan bütün jd ler sorun yaşadı çok anlamsızca her neyse 2 tanesi ortadan bölündü gerçekten ama keçeden yağ kaçırdığı o da çok fazla değil ama sahipleri yinede memnunuz diyolar onada anlam veremedim tek geri gitmeye müsait olan şu anda 5095 m o da harbiden sorunlu çıktı ya da sahibi beceremiyor... Önceden tümosan vardı bizde tarlada yanacak gibiydi 74 hp traktör 4200 kilo geliyodu jd ise 3800 buda şaşırtıcı tabi ama tarlada müthişler her ne kadar mf kadar olmasada ama gerçekten sağlam çıktı 5625 ler 5725 lere göre daha randımanlı gibi kullananlarda bunu söylüyolar açıkçası izde korkuyoruz yağ kaçırmasından ancak öyle biyerinden yağ kaçırdığı için saıp yenisini alıcak kadar zengin değil türk çiftçisi istisnalar hariç tabii... ama satsam yine jd alırım çünkü ne alırsan al aynı sorunlar hepsinde var. inanınki jd nin motor kısmından sorun yaşayan insan yoktur buna hint üretimleride dahil ve en bu traktörle iş yaparken gerçekten zevk alıyorum. Tutulmaması sadece bizim türk halkının dik kafalı olmasıdır başkada bi nendeni yoktur...saygılar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stromae, post: 913841, member: 26079"] [b]Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR[/b] Bakıyorumda konuda JD ciler çoğunlukta... Bende bir john deere kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki açık şekilde .. Bizim köyde JD 5625 ve 5725 olmak üzere tam 7 tane aynı ayiçinde traktör girdi ayrıyeten 5095 m bizde buna dahil bende 5625 2011 model olanı var daha en sııntı yaşamadım ancak geri kalan bütün jd ler sorun yaşadı çok anlamsızca her neyse 2 tanesi ortadan bölündü gerçekten ama keçeden yağ kaçırdığı o da çok fazla değil ama sahipleri yinede memnunuz diyolar onada anlam veremedim tek geri gitmeye müsait olan şu anda 5095 m o da harbiden sorunlu çıktı ya da sahibi beceremiyor... Önceden tümosan vardı bizde tarlada yanacak gibiydi 74 hp traktör 4200 kilo geliyodu jd ise 3800 buda şaşırtıcı tabi ama tarlada müthişler her ne kadar mf kadar olmasada ama gerçekten sağlam çıktı 5625 ler 5725 lere göre daha randımanlı gibi kullananlarda bunu söylüyolar açıkçası izde korkuyoruz yağ kaçırmasından ancak öyle biyerinden yağ kaçırdığı için saıp yenisini alıcak kadar zengin değil türk çiftçisi istisnalar hariç tabii... ama satsam yine jd alırım çünkü ne alırsan al aynı sorunlar hepsinde var. inanınki jd nin motor kısmından sorun yaşayan insan yoktur buna hint üretimleride dahil ve en bu traktörle iş yaparken gerçekten zevk alıyorum. Tutulmaması sadece bizim türk halkının dik kafalı olmasıdır başkada bi nendeni yoktur...saygılar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt