PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI BURSA TARIM FUARI 2013....!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 742420" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE STANDI BURSA TARIM FUARI 2013....!!!!</strong></p><p></p><p>sadece kabin için 5055 e alınırmı bilemem ama bildiğim tüm 55 likler 50 liklerden daha fazla yakıyor ve daha az çekiyor.zaten o yüzden de şuan için piyasada 5050 patlaması yaşandı.5050 gaz verdiğin zaman çok güzel tepki verirken aynı tepkiyi 5055 vermiyor.rampada 55 likler bir daraldımı tekrar geri zor açılırken 50 likler ise daha kolay açılıyor.birde aralarında yakıt ve fiyat farkı var.50 lik az yakıyor.temsil olarakta 5 bin gibi fark var.tabi illaki kabin ihtiyaç olan birisinin 55 lik alması mantıklı.</p><p>bende az önce kendime kızıyodum neden ben bu kabini komple çekmedim diye.sadece bir taraftan çekmişim.içi falan çekmemişim.birde hava yağmurluydu ,o yüzden pek foto çekmek aklıma gelmedi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 742420, member: 21790"] [b]Ynt: JOHN DEERE STANDI BURSA TARIM FUARI 2013....!!!![/b] sadece kabin için 5055 e alınırmı bilemem ama bildiğim tüm 55 likler 50 liklerden daha fazla yakıyor ve daha az çekiyor.zaten o yüzden de şuan için piyasada 5050 patlaması yaşandı.5050 gaz verdiğin zaman çok güzel tepki verirken aynı tepkiyi 5055 vermiyor.rampada 55 likler bir daraldımı tekrar geri zor açılırken 50 likler ise daha kolay açılıyor.birde aralarında yakıt ve fiyat farkı var.50 lik az yakıyor.temsil olarakta 5 bin gibi fark var.tabi illaki kabin ihtiyaç olan birisinin 55 lik alması mantıklı. bende az önce kendime kızıyodum neden ben bu kabini komple çekmedim diye.sadece bir taraftan çekmişim.içi falan çekmemişim.birde hava yağmurluydu ,o yüzden pek foto çekmek aklıma gelmedi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI BURSA TARIM FUARI 2013....!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt