PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
John DeeRe Teknolojisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 34130" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: John DeeRe Teknolojisi</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bu gördüğünüz ekran GPS yönetim sistemi. Traktörün şoförsüz kendi kendine uydudan aldığı koordinatlarla tarlada işi yerine getirmesini sağlıyor. Bu sistemin bir benzerini CLAAS ' ın yan firması olan Agro.com da üretiyor. Bu teknolojiyle beraber bir kaç farklı şöforsuz traktör yönetim sisteminide üretiyor. Fendtin böyle bir kendi üretimi olan GPS sistemi var mı bilmiyorum. Teknoloji bakımında asıl karşılaştırılması gereken bence bilgisayarlı traktör yönetim sistemleridir. Fendt bildiğiniz gibi Variotronik Traktör yönetim sistemini yıllardır kullanıyor. CLAAS ise CEBIS sistemini kullanıyor. CLAAS CEBIS sistemini uzun yıllardır biçerdöverlerinde(LEXION), silaj makinelerinde(JAGUAR) ve yüksek sınıf traktörlerinde(XERION) sunmaktaydı. 2006 yılı itibariyle AXION modelini üretti ve bu sistemi koydu. Geçtiğimiz yılda yeni ARION modeline aynı CEBIS sistemini koydu. John Deere ise bu traktör yönetim sistemini (John Deere ' nin COMMAND CENTER sistemi) ise geçtiğimiz yıl anca tüm modellerine koymaya başladı. Yani Fendt ve CLAAS ' tan sonra bu teknolojik yönetim sistemini traktörlerinde kullanmaya başladı. Umarım bu bilgilerle kafanızda yeni fikirler yerleşmiştir. Saygılarımla....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 34130, member: 6"] [b]Ynt: John DeeRe Teknolojisi[/b] Arkadaşlar bu gördüğünüz ekran GPS yönetim sistemi. Traktörün şoförsüz kendi kendine uydudan aldığı koordinatlarla tarlada işi yerine getirmesini sağlıyor. Bu sistemin bir benzerini CLAAS ' ın yan firması olan Agro.com da üretiyor. Bu teknolojiyle beraber bir kaç farklı şöforsuz traktör yönetim sisteminide üretiyor. Fendtin böyle bir kendi üretimi olan GPS sistemi var mı bilmiyorum. Teknoloji bakımında asıl karşılaştırılması gereken bence bilgisayarlı traktör yönetim sistemleridir. Fendt bildiğiniz gibi Variotronik Traktör yönetim sistemini yıllardır kullanıyor. CLAAS ise CEBIS sistemini kullanıyor. CLAAS CEBIS sistemini uzun yıllardır biçerdöverlerinde(LEXION), silaj makinelerinde(JAGUAR) ve yüksek sınıf traktörlerinde(XERION) sunmaktaydı. 2006 yılı itibariyle AXION modelini üretti ve bu sistemi koydu. Geçtiğimiz yılda yeni ARION modeline aynı CEBIS sistemini koydu. John Deere ise bu traktör yönetim sistemini (John Deere ' nin COMMAND CENTER sistemi) ise geçtiğimiz yıl anca tüm modellerine koymaya başladı. Yani Fendt ve CLAAS ' tan sonra bu teknolojik yönetim sistemini traktörlerinde kullanmaya başladı. Umarım bu bilgilerle kafanızda yeni fikirler yerleşmiştir. Saygılarımla.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
John DeeRe Teknolojisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt