PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="faymer" data-source="post: 116393" data-attributes="member: 3862"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>arkadaslar kusura bakmayın ama cogunuz johndeere nın ne oldugunuz bılmıyorsunuz özur dılerım ama john deere dedıgınız markada kalıte dusmesı dıye bırsey soz konusu deıl mexıco dıyorsunur onun ustunde mexıco parca bulamassınız montaj dıyorum baskada bısey demıyorum en ufak parcası bıle made in usa bakın derım ben baktım sordum uretımine bıle baktım gözlerımle baktım johndere yı kucumsuyorsunuz dıkkatınızı cekerım duydugunuzu soyluyorsunuz ayıp deılmı </p><p>arkadaslar görmenız lazım </p><p>ben kullandım 5615 de 8530 da her ıkısınede baktım kalıte dusmuyor yanı benım gıtmedıgım bıryer kalmadı john deere ıcın bılmedıgınız konuda konusmayın ne demısler buyuk lokma ye ama buyuk laf etme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faymer, post: 116393, member: 3862"] [b]Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] arkadaslar kusura bakmayın ama cogunuz johndeere nın ne oldugunuz bılmıyorsunuz özur dılerım ama john deere dedıgınız markada kalıte dusmesı dıye bırsey soz konusu deıl mexıco dıyorsunur onun ustunde mexıco parca bulamassınız montaj dıyorum baskada bısey demıyorum en ufak parcası bıle made in usa bakın derım ben baktım sordum uretımine bıle baktım gözlerımle baktım johndere yı kucumsuyorsunuz dıkkatınızı cekerım duydugunuzu soyluyorsunuz ayıp deılmı arkadaslar görmenız lazım ben kullandım 5615 de 8530 da her ıkısınede baktım kalıte dusmuyor yanı benım gıtmedıgım bıryer kalmadı john deere ıcın bılmedıgınız konuda konusmayın ne demısler buyuk lokma ye ama buyuk laf etme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt