PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bytk" data-source="post: 93683" data-attributes="member: 148"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p></p><p>özgür sen de bunu söyleyebiliyorsan hiç kimse newholland ı övmesin burada.97 mdl M 135 iniz var bunu herkes biliyor ve benim bildiğim bişey daha varki özgür 11 yaşındaki o traktör hala arıza vermedi bunu sende biliyorsun ve o traktör üzerindeki şanzuman (yarı oto.transmisyon) hala john deer ' in pek çok modelinde yok biliyorsun yedek parça fiyatlarını NEWHOLLAND ' ın sağlamlığını bizden dolayı 110-90 ve TM 120 yi de tanıdın hala NEWHOLLAND a ii demiyorsan sana söyleyecek çok fazla bişey yok.toplama makina dediğin newholland tümosanla erkunttan toplanmadı ki. FORD u ii bilirsin eksoz freni olan ilk ve tek traktör TW serisi bunu da bilmen gerekmezmi eleştiri yaparken özgür peki üretimine 1979 da başlanan FORDun 8030 serisini ve hala daha sizin traktörde ve newhollad ' ın şuanki T6000 T7000 serilerinde kullanılan ve bugüne kadar güven ve sağlamlığı onaylandığı için vazgeçilmeyen gücünü ve güvenirliğini ispatlamış olan yarı otm. ve tam otomatik transmisyon ' unu ve devamı olarak bu serinin günümüzde bile göreniniz mutlaka olmuştur FİAT G serisini yada FORD 70-70A serisini bugünkü TG yada T 8000 serisinin bi nevi atası olduğunu bunu biliyormuydun özgür, FİAT 80 serisinde ki bu seri 1979 üretim başlangıcı çift devir olduğunu PTO ' da peki, FİAT ' ın bilirsin 1984 yılında üretime başlanan 90 serisinde 110-90 dan sonraki üst modellerde (115,130,140,180) kullanılan kademeli şanzumanı powershift ' i de bilmen gerek CASE i ve onun 2000 yılında üretilen ilk CVT şanzumana sahip CVX serisini ve onun devamı olarak newholland TVT serisini ve günümüzdeki T7500 serisinide bilmen gerek peki hiç fiat 750 yada 780 kullandınmı özgür eğer yok diyorsan kaybın çok büyük bence, yıl 2008 özgür bu özellikler hala hiçbir yerlide yok ve hala pek çok yabancı markanın birçok modelinde de yok JOHN DEERE ' ye kötü demiyorum ama 6020 serisinin üzerindeki hidrolik pompası da HEMA marka ama bu onu kötü yapmaz bence ama eleştiri yaparken biraz da kulaktan duyma değilde daha bilinçli ve daha mantıklı eleştiri yaparsan buradaki pek çok kişide sağlıklı bilgiye ulaşabilr yanlış anlama ben biliyorum herşeyi demiyorum mutlaka ki benimde yanlışlarım vardır yukarıda yazdıklarım içinde düzeltirlerse bende doğru bilgiye ulaşırım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bytk, post: 93683, member: 148"] [b]Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] özgür sen de bunu söyleyebiliyorsan hiç kimse newholland ı övmesin burada.97 mdl M 135 iniz var bunu herkes biliyor ve benim bildiğim bişey daha varki özgür 11 yaşındaki o traktör hala arıza vermedi bunu sende biliyorsun ve o traktör üzerindeki şanzuman (yarı oto.transmisyon) hala john deer ' in pek çok modelinde yok biliyorsun yedek parça fiyatlarını NEWHOLLAND ' ın sağlamlığını bizden dolayı 110-90 ve TM 120 yi de tanıdın hala NEWHOLLAND a ii demiyorsan sana söyleyecek çok fazla bişey yok.toplama makina dediğin newholland tümosanla erkunttan toplanmadı ki. FORD u ii bilirsin eksoz freni olan ilk ve tek traktör TW serisi bunu da bilmen gerekmezmi eleştiri yaparken özgür peki üretimine 1979 da başlanan FORDun 8030 serisini ve hala daha sizin traktörde ve newhollad ' ın şuanki T6000 T7000 serilerinde kullanılan ve bugüne kadar güven ve sağlamlığı onaylandığı için vazgeçilmeyen gücünü ve güvenirliğini ispatlamış olan yarı otm. ve tam otomatik transmisyon ' unu ve devamı olarak bu serinin günümüzde bile göreniniz mutlaka olmuştur FİAT G serisini yada FORD 70-70A serisini bugünkü TG yada T 8000 serisinin bi nevi atası olduğunu bunu biliyormuydun özgür, FİAT 80 serisinde ki bu seri 1979 üretim başlangıcı çift devir olduğunu PTO ' da peki, FİAT ' ın bilirsin 1984 yılında üretime başlanan 90 serisinde 110-90 dan sonraki üst modellerde (115,130,140,180) kullanılan kademeli şanzumanı powershift ' i de bilmen gerek CASE i ve onun 2000 yılında üretilen ilk CVT şanzumana sahip CVX serisini ve onun devamı olarak newholland TVT serisini ve günümüzdeki T7500 serisinide bilmen gerek peki hiç fiat 750 yada 780 kullandınmı özgür eğer yok diyorsan kaybın çok büyük bence, yıl 2008 özgür bu özellikler hala hiçbir yerlide yok ve hala pek çok yabancı markanın birçok modelinde de yok JOHN DEERE ' ye kötü demiyorum ama 6020 serisinin üzerindeki hidrolik pompası da HEMA marka ama bu onu kötü yapmaz bence ama eleştiri yaparken biraz da kulaktan duyma değilde daha bilinçli ve daha mantıklı eleştiri yaparsan buradaki pek çok kişide sağlıklı bilgiye ulaşabilr yanlış anlama ben biliyorum herşeyi demiyorum mutlaka ki benimde yanlışlarım vardır yukarıda yazdıklarım içinde düzeltirlerse bende doğru bilgiye ulaşırım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt