PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 59095" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?</strong></p><p></p><p>elimiz boynumuza dolaya dolaya kulağımızı göstermenin bir manası yok ..... biliyoruz aktarım organlarındaki güç kabını ... traktörün katolğunda yazan beygir gücünün üzerindeki dieselin çevrimler sırasında ürettiği güç olduğunuda biliyoruz ... kimisi iso standartı ile ölçer kimisi bilmem ne standartı ile ölçer ..... </p><p></p><p>benim başta sorduğum soruyu tekrar sorayım JD TRAKTÖRLERDE İLETİM ORGANLARINDA GÜÇ KAYBI OLUYOR MU OLMUYORMU ..... birde işin içine ağırlık girince motordaki dişli ve diğer kavramalı sistemlerdeki güç kaybı artıyor ama tutuşa bağlı çeki gücü artıyor falan filan ..... konu bu değil konu jd nin eksileri artıları idi ... birisi kuyruk mili diğerlerinde kuvvetli dedi ... birde teknik açıklamasını yaptı ..... konu buralara geldi ..... </p><p></p><p>madem o konu açıldı bende oradan yola çıkarak bir soru sordum ... jd nin bu üstünlüğünü sağlayan hangi sistem .... yani jd bu kaybı hangi sistemle azaltmış ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 59095, member: 470"] [b]Ynt: John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?[/b] elimiz boynumuza dolaya dolaya kulağımızı göstermenin bir manası yok ..... biliyoruz aktarım organlarındaki güç kabını ... traktörün katolğunda yazan beygir gücünün üzerindeki dieselin çevrimler sırasında ürettiği güç olduğunuda biliyoruz ... kimisi iso standartı ile ölçer kimisi bilmem ne standartı ile ölçer ..... benim başta sorduğum soruyu tekrar sorayım JD TRAKTÖRLERDE İLETİM ORGANLARINDA GÜÇ KAYBI OLUYOR MU OLMUYORMU ..... birde işin içine ağırlık girince motordaki dişli ve diğer kavramalı sistemlerdeki güç kaybı artıyor ama tutuşa bağlı çeki gücü artıyor falan filan ..... konu bu değil konu jd nin eksileri artıları idi ... birisi kuyruk mili diğerlerinde kuvvetli dedi ... birde teknik açıklamasını yaptı ..... konu buralara geldi ..... madem o konu açıldı bende oradan yola çıkarak bir soru sordum ... jd nin bu üstünlüğünü sağlayan hangi sistem .... yani jd bu kaybı hangi sistemle azaltmış ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt