PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 59209" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?</strong></p><p></p><p>John Deere ' lerin artıları ve eksileri konusunda ben de fikrimi söylemek istiyorum. Şu anda elimde bir adet 6210 ve 6820 Jd var. Bunlardan önce 6505 imiz vardı. Öncelikle şunu söylemek isterim. Müthiş sağlam bir motor. Darbeye dayanımı çok fazla. Özellikle önemli organlardan herhangi bir arıza çıkarmıyor. Burada kastım şanzıman diferansiyel motor gibi organlar. Ama bazı parçalarda biraz hatalar çıkabilior. Örneğin bazı müşirler çok çabuk arızalanıyor. Örneğin radyatör çabuk bozuldu. Örneğin 6210 un eksoz borusunu ikinciye değiştirdik. Ama onun dışında motorda ya da dişli aksamında hiç bir problem yaşamadık. Bizim buralarda lazer çok fazla kullanılır. Ve lazer bildiğiniz gibi traktörün iliğini kemiğini kurutan bir alet. Buna rağmen 6820 6000 saati devirdi ve çok şükür hiçbir problem yok. Artılarına devam edersek, kullanım kolaylığı. Özellikle hidrolik uygulamalarında çok rahat bir traktör. Yolda gidişi gayet güzel. Çekişinden çok memnunum. Yakıt olarak da eğer işte kullanıyorsanız ve arkasında motorun gücüne uyğun malzeme varsa yakıt da gayet ekonomik. Ama bu traktörle çok fazla gezerseniz çok yakıyor. Anlayacağınız bu traktörleri pek tarla dışında kullanmayacaksınız. Kabinler çok rahat ve geniş. Kabin işçiliği de gayet kaliteli. Özellikle metal aksam olarak çok sağlam bir traktör. Şasisi olması da büyük bir avantaj. Biraz eksilerinden bahsedeyim. Çamur da çekişi birazcık kötü. Bu belki uygun tekerlek seçiminden de kaynaklanabilir. Bir diğer eksi yönü ise parçası çok pahalı. Bunu Jd satış müdürlerine de devamlı söylüyoruz ama nedense bu konuda pek birşey yapmıyorlar. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Özellikle Almanyadaki fabrikada üretilen modeller çok hoş. Ve emin olun bunu birinci elden bilen biri olarak söylüyorum, Jd traktör geliştirirken traktörü bir bütün olarak ele alıyorlar ve bütün bileşenleri tek tek ele alarak mükemmeli yakalamaya çalışıyorlar. Kullandığım traktörler içerisinde görüş açısı biraz kötü olan bir traktör olduğunu da söyleyebilirim. Bu eksilerin dışında gayet başarılı ve tavsiye edilecek bir traktör. Mesela 6210 için konuşuyorum, Td 95, TL 100, Same 90 massey 3095 gibi traktörlerle kıyaslandığında bayağı ağır basıyor diyebilirim. Jd lerin torkları da müthiş. 6210 için konuşuyorum, ne kadar zorlarsanız zorlayın, kanının son damlasına kadar yüke asılan ve kolay kolay stop etmeyen bir model. Diğer arkadaşlarında tecrübelerini bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 59209, member: 41"] [b]Ynt: John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?[/b] John Deere ' lerin artıları ve eksileri konusunda ben de fikrimi söylemek istiyorum. Şu anda elimde bir adet 6210 ve 6820 Jd var. Bunlardan önce 6505 imiz vardı. Öncelikle şunu söylemek isterim. Müthiş sağlam bir motor. Darbeye dayanımı çok fazla. Özellikle önemli organlardan herhangi bir arıza çıkarmıyor. Burada kastım şanzıman diferansiyel motor gibi organlar. Ama bazı parçalarda biraz hatalar çıkabilior. Örneğin bazı müşirler çok çabuk arızalanıyor. Örneğin radyatör çabuk bozuldu. Örneğin 6210 un eksoz borusunu ikinciye değiştirdik. Ama onun dışında motorda ya da dişli aksamında hiç bir problem yaşamadık. Bizim buralarda lazer çok fazla kullanılır. Ve lazer bildiğiniz gibi traktörün iliğini kemiğini kurutan bir alet. Buna rağmen 6820 6000 saati devirdi ve çok şükür hiçbir problem yok. Artılarına devam edersek, kullanım kolaylığı. Özellikle hidrolik uygulamalarında çok rahat bir traktör. Yolda gidişi gayet güzel. Çekişinden çok memnunum. Yakıt olarak da eğer işte kullanıyorsanız ve arkasında motorun gücüne uyğun malzeme varsa yakıt da gayet ekonomik. Ama bu traktörle çok fazla gezerseniz çok yakıyor. Anlayacağınız bu traktörleri pek tarla dışında kullanmayacaksınız. Kabinler çok rahat ve geniş. Kabin işçiliği de gayet kaliteli. Özellikle metal aksam olarak çok sağlam bir traktör. Şasisi olması da büyük bir avantaj. Biraz eksilerinden bahsedeyim. Çamur da çekişi birazcık kötü. Bu belki uygun tekerlek seçiminden de kaynaklanabilir. Bir diğer eksi yönü ise parçası çok pahalı. Bunu Jd satış müdürlerine de devamlı söylüyoruz ama nedense bu konuda pek birşey yapmıyorlar. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Özellikle Almanyadaki fabrikada üretilen modeller çok hoş. Ve emin olun bunu birinci elden bilen biri olarak söylüyorum, Jd traktör geliştirirken traktörü bir bütün olarak ele alıyorlar ve bütün bileşenleri tek tek ele alarak mükemmeli yakalamaya çalışıyorlar. Kullandığım traktörler içerisinde görüş açısı biraz kötü olan bir traktör olduğunu da söyleyebilirim. Bu eksilerin dışında gayet başarılı ve tavsiye edilecek bir traktör. Mesela 6210 için konuşuyorum, Td 95, TL 100, Same 90 massey 3095 gibi traktörlerle kıyaslandığında bayağı ağır basıyor diyebilirim. Jd lerin torkları da müthiş. 6210 için konuşuyorum, ne kadar zorlarsanız zorlayın, kanının son damlasına kadar yüke asılan ve kolay kolay stop etmeyen bir model. Diğer arkadaşlarında tecrübelerini bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt