PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Türkiye Fiyat Listesi Yayınlandı | IPSO Tarım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baran705" data-source="post: 1384346"><p>Bundan 5 6 ay önce suanki 5075e fiyatina tr5.110 aldik bu nedir ya 75 beygir 3 silindir torku düşuk bir motor tamam kaliteli yeni motor kabin değisiklikler var kaporta şu bu neyse eski fiyat 230 mesela 260 olsun cok fazla fiyatlar 6m serisi hoşuma gitmişti ben fiyatlar yakin olursa mf 5700s yerine alinabilir diye düşunuyordum ama 6120m en boşu 95 euro ben o fiyata mf 6700s serisi alabiliyorum muhtemelen yeni nh t6 eko cvt tisi alinabiliyordur. Hatta t7 165s alabiliyorum.john deere bu fiyatlara yine disbrutörsüz kalir yada fiyatlar en az %12 13 duşmesi lazim bir 6120m 75 bin euro bir 5075e 250 bin tl ise mantikli bir traktör olur diye ďüşünuyorum.bizim ciftcimiz ya nh alabilir ithal yada mf ithal başka traktör alinamayacak gibi gözükuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baran705, post: 1384346"] Bundan 5 6 ay önce suanki 5075e fiyatina tr5.110 aldik bu nedir ya 75 beygir 3 silindir torku düşuk bir motor tamam kaliteli yeni motor kabin değisiklikler var kaporta şu bu neyse eski fiyat 230 mesela 260 olsun cok fazla fiyatlar 6m serisi hoşuma gitmişti ben fiyatlar yakin olursa mf 5700s yerine alinabilir diye düşunuyordum ama 6120m en boşu 95 euro ben o fiyata mf 6700s serisi alabiliyorum muhtemelen yeni nh t6 eko cvt tisi alinabiliyordur. Hatta t7 165s alabiliyorum.john deere bu fiyatlara yine disbrutörsüz kalir yada fiyatlar en az %12 13 duşmesi lazim bir 6120m 75 bin euro bir 5075e 250 bin tl ise mantikli bir traktör olur diye ďüşünuyorum.bizim ciftcimiz ya nh alabilir ithal yada mf ithal başka traktör alinamayacak gibi gözükuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere Türkiye Fiyat Listesi Yayınlandı | IPSO Tarım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt