PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TÜRKİYE PAZARINDAN ÇEKİLİYOR MU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aek_42" data-source="post: 1113978" data-attributes="member: 75536"><p>Saol abi 30 km düşük. jd de boş ekipmansiz olarak 5055,5065,5075 in 4 vitesliler ve 3 vitesliler c 1 de yokuş da kalkış yapamadım aşırı gaz verirsem iyi kötü kalkıyor 5050 yi bunlardan farkli sanki kalkışi ve ataklığı güzel gibi geldi bana. TT 4. 65 ise yokuş ve ataklığı 5050 gibi güzel. 5055 ve 5065 i bir kaç ay kullandim çabuk patiye düşüyor. TT 4 65 i inek gübresin de kullanıyorum 2-3 gündür ıslak ve meyilli bizim bura römork kayıyor yan yan ama traktörün tutunuşu iyi kayma ve patinaj yapmiyor. TT 4 'ler de Arka çamurluklar da hidrolik bağlantı kollarinin kontrolü jd de olduğu gibi tuş olsa daha pratik kullanımı olurdu galiba. Jd nin manevra super TT 4 e göre . İlk deneyimlerim bunlar pulluk ile nasildır bilemiyorum kullandiksira göreceğiz bakalim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aek_42, post: 1113978, member: 75536"] Saol abi 30 km düşük. jd de boş ekipmansiz olarak 5055,5065,5075 in 4 vitesliler ve 3 vitesliler c 1 de yokuş da kalkış yapamadım aşırı gaz verirsem iyi kötü kalkıyor 5050 yi bunlardan farkli sanki kalkışi ve ataklığı güzel gibi geldi bana. TT 4. 65 ise yokuş ve ataklığı 5050 gibi güzel. 5055 ve 5065 i bir kaç ay kullandim çabuk patiye düşüyor. TT 4 65 i inek gübresin de kullanıyorum 2-3 gündür ıslak ve meyilli bizim bura römork kayıyor yan yan ama traktörün tutunuşu iyi kayma ve patinaj yapmiyor. TT 4 'ler de Arka çamurluklar da hidrolik bağlantı kollarinin kontrolü jd de olduğu gibi tuş olsa daha pratik kullanımı olurdu galiba. Jd nin manevra super TT 4 e göre . İlk deneyimlerim bunlar pulluk ile nasildır bilemiyorum kullandiksira göreceğiz bakalim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JOHN DEERE TÜRKİYE PAZARINDAN ÇEKİLİYOR MU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt