PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deree 5083
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 707381" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: john deree 5083</strong></p><p></p><p>5083lerde 3 takvıye 3 ılerı bır gerı var 5075 elerdede aynı yapacagın işi bilmiyorum sana ne kadar hıdrolık kapasıtesı lazım </p><p>5085 lerde oks veya lıf hıdrolık yok ek pıston yok sonradan servısler takıyor ama orjınal degılsende ıkısıde var demıssın koy ıkı resımı yan yana ben sana farkı gostereyım kardesım</p><p>5085le 83 un motoru aynı fakat arka aynı degıl ve cok fark var 83un arkası duz hıc özellıgı yok ama 85 kalıplı ek pıston oks var ha 5083 lerınıntercollarıda orjınal degıl turkıyede servısler takıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 707381, member: 4065"] [b]Ynt: john deree 5083[/b] 5083lerde 3 takvıye 3 ılerı bır gerı var 5075 elerdede aynı yapacagın işi bilmiyorum sana ne kadar hıdrolık kapasıtesı lazım 5085 lerde oks veya lıf hıdrolık yok ek pıston yok sonradan servısler takıyor ama orjınal degılsende ıkısıde var demıssın koy ıkı resımı yan yana ben sana farkı gostereyım kardesım 5085le 83 un motoru aynı fakat arka aynı degıl ve cok fark var 83un arkası duz hıc özellıgı yok ama 85 kalıplı ek pıston oks var ha 5083 lerınıntercollarıda orjınal degıl turkıyede servısler takıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
john deree 5083
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt