PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
johndeere 5085M 12 numara aydın pullukla ilk denememiz C nin 1 ile
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 604635" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: johndeere 5085M 12 numara aydın pullukla ilk denememiz C nin 1 ile</strong></p><p></p><p>john derre 5085 ile bu hafta sonu tarlaya ripper dipkazan çektim saatte 2.5 km hızla a 2 ile traktör konforlu ....</p><p>bana göre t ları ;</p><p>kabin içi nisbeten geniş ve yolcu yan koltuğu var </p><p>hidrolik sistemi kullanması alışılması zor her kese güvenilip verilmez ama kullanışlı </p><p>şanzuman park klidi var </p><p>lif o matik var </p><p>arkada çift piston var </p><p>- leri;</p><p>abi cızı sonunda dönmek ölüm </p><p>motor uç noktalarda kesiliyor </p><p>klima sistemi nispeten kötü </p><p>ekipmanı yerden tam manasıyla kesmiyor </p><p>ve 400 saatteki makina şhutle elktronik okuyucu olmasındandır muhtemelen bazen geçmeyip neye alıyor birde bazı yerleri bu saatte bile aşınıp kırılmış...</p><p></p><p>performansı ...</p><p>vites kademesi 4 e bölünmüş c bölümü ve altları tarla için uygun buda d1 le giderken yük sıkıştırdımmı c1 e düşmesi gerekmekte </p><p>ama gayet güzel bir traktör....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 604635, member: 24598"] [b]Ynt: johndeere 5085M 12 numara aydın pullukla ilk denememiz C nin 1 ile[/b] john derre 5085 ile bu hafta sonu tarlaya ripper dipkazan çektim saatte 2.5 km hızla a 2 ile traktör konforlu .... bana göre t ları ; kabin içi nisbeten geniş ve yolcu yan koltuğu var hidrolik sistemi kullanması alışılması zor her kese güvenilip verilmez ama kullanışlı şanzuman park klidi var lif o matik var arkada çift piston var - leri; abi cızı sonunda dönmek ölüm motor uç noktalarda kesiliyor klima sistemi nispeten kötü ekipmanı yerden tam manasıyla kesmiyor ve 400 saatteki makina şhutle elktronik okuyucu olmasındandır muhtemelen bazen geçmeyip neye alıyor birde bazı yerleri bu saatte bile aşınıp kırılmış... performansı ... vites kademesi 4 e bölünmüş c bölümü ve altları tarla için uygun buda d1 le giderken yük sıkıştırdımmı c1 e düşmesi gerekmekte ama gayet güzel bir traktör.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
johndeere 5085M 12 numara aydın pullukla ilk denememiz C nin 1 ile
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt