PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
johndeere 5085M 5 12 numara aydın pullukla sürümde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aganınoglu" data-source="post: 610581" data-attributes="member: 28295"><p><strong>Ynt: johndeere 5085M 5 12 numara aydın pullukla sürümde</strong></p><p></p><p>valla bi çok kişi yüzeysel sürüm olmus demiş dogru bende biliyom fazla işlemedigini ama bahara yulaf ekmek için yer hazırlıyom ki yulaf için o kadar cok derin sürüpde fazla mazot yakmaya gerek yok bence yani herkes iyi kötü düşüncesini sölemişte bi abimiz bu kadarda fanatik olmayın demiş acaba fanatik olmayla ne alakası var bi acıklayabilirmi benim iyi kötü bi motorum var bi video cektim attım begenen güzel demiş begenmeyen birazdaha derin sürmemi istemiş burda kimse tutupda johndeereyi övmemiş yapmayın bunu artık bi zamanlar erkuntçulara kafayı takmıstınız yok erkuntçular reklamı seviyo diye şimdide gelmiş burda fanatik olmayın diyo sizin sayenizde millet forumdan soguyo bi paylasım yapmaya çekiniyo kime ne abi yaw johndeereciler fanatik olsun erkuntçular bırak reklamı sevsin napcan yaw sizde atın videonuzu bizde güzel paylasım diyip gecelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aganınoglu, post: 610581, member: 28295"] [b]Ynt: johndeere 5085M 5 12 numara aydın pullukla sürümde[/b] valla bi çok kişi yüzeysel sürüm olmus demiş dogru bende biliyom fazla işlemedigini ama bahara yulaf ekmek için yer hazırlıyom ki yulaf için o kadar cok derin sürüpde fazla mazot yakmaya gerek yok bence yani herkes iyi kötü düşüncesini sölemişte bi abimiz bu kadarda fanatik olmayın demiş acaba fanatik olmayla ne alakası var bi acıklayabilirmi benim iyi kötü bi motorum var bi video cektim attım begenen güzel demiş begenmeyen birazdaha derin sürmemi istemiş burda kimse tutupda johndeereyi övmemiş yapmayın bunu artık bi zamanlar erkuntçulara kafayı takmıstınız yok erkuntçular reklamı seviyo diye şimdide gelmiş burda fanatik olmayın diyo sizin sayenizde millet forumdan soguyo bi paylasım yapmaya çekiniyo kime ne abi yaw johndeereciler fanatik olsun erkuntçular bırak reklamı sevsin napcan yaw sizde atın videonuzu bizde güzel paylasım diyip gecelim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Çekimler)
johndeere 5085M 5 12 numara aydın pullukla sürümde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt