PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
johndeere 5085m ler nasıl veya hangisini tavsiye edersiniz balyada ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 658340" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: johndeere 5085m ler nasıl veya hangisini tavsiye edersiniz balyada ...</strong></p><p></p><p>ve daha önce bir olaya daha şahit oldum 7820 nın bir parça ihtiyacı varmış parçada türkiye sınırlarında yokmuş ve adam ın da tam işlerinin yoğun olduğu zaman adam bana bu traktör şimdi lazımdemiş tarsus baii si hemen acil sipariş geçti parça amerikadan 3 günde geldi.bu da benim jd parça ağına olan güvenimi tazeledi k.bakma amacım hiç bir markayı karalamak değildir bizim koyde 40 ı geçkin jd 6 tane nh var.1 ay önce gübre atma zamanıydı.sarı ali diye bir abi vartd 5020 si var 2012 model 600 saatte köyde arkayı dağıttı.iş zamanı traktör 14 günde geldi.marka karalamak istemiyorum.bizim köydede herkes biliyor saygılar.</p><p></p><p>400.000 tl olayınıda baii olan amca oğlumdan biliyorum bayiliği 2003 de bayiliği alırken parça kotası varmış jd nın ve hala var suan tarsus jd baisinin stoğunda 400.000 tllik parça var olmayan parça ise siparişle geliyor saygılar..</p><p></p><p></p><p> bak sen gene her şeye bulaşma 7000 saatte makine ilk defa böyle bir arıza verdi adam olsan engelleyip köşeye çekilmessin kimseyede allaha şükür yalan borcumuz yok.hiç bir zamanda olmadı.sen çnce bir şu çiftçilik mesleğine başla okulunu bitir...beni de çok konuşturma yaşıtarınla konuştuğun gibide herkesle konuşma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 658340, member: 46081"] [b]Ynt: johndeere 5085m ler nasıl veya hangisini tavsiye edersiniz balyada ...[/b] ve daha önce bir olaya daha şahit oldum 7820 nın bir parça ihtiyacı varmış parçada türkiye sınırlarında yokmuş ve adam ın da tam işlerinin yoğun olduğu zaman adam bana bu traktör şimdi lazımdemiş tarsus baii si hemen acil sipariş geçti parça amerikadan 3 günde geldi.bu da benim jd parça ağına olan güvenimi tazeledi k.bakma amacım hiç bir markayı karalamak değildir bizim koyde 40 ı geçkin jd 6 tane nh var.1 ay önce gübre atma zamanıydı.sarı ali diye bir abi vartd 5020 si var 2012 model 600 saatte köyde arkayı dağıttı.iş zamanı traktör 14 günde geldi.marka karalamak istemiyorum.bizim köydede herkes biliyor saygılar. 400.000 tl olayınıda baii olan amca oğlumdan biliyorum bayiliği 2003 de bayiliği alırken parça kotası varmış jd nın ve hala var suan tarsus jd baisinin stoğunda 400.000 tllik parça var olmayan parça ise siparişle geliyor saygılar.. bak sen gene her şeye bulaşma 7000 saatte makine ilk defa böyle bir arıza verdi adam olsan engelleyip köşeye çekilmessin kimseyede allaha şükür yalan borcumuz yok.hiç bir zamanda olmadı.sen çnce bir şu çiftçilik mesleğine başla okulunu bitir...beni de çok konuşturma yaşıtarınla konuştuğun gibide herkesle konuşma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
johndeere 5085m ler nasıl veya hangisini tavsiye edersiniz balyada ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt