PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JONDEERE Firmasının Reziliiği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turhan KES" data-source="post: 573786" data-attributes="member: 28612"><p><strong>LS TRAKTÖR KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar tokatta 40-50 dönüm kadar arazim var ls u50 veya ls u60 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir traktör deutz 50 var bana biraz hantal geldi köyde birisi aldı öve öve bir ediyor yalnız fiyatı bana biraz uçuk geldi45 tl u60 u50 42 tl ls nasıl araştırma aşamasındayım artıları ve eksilerini yazar iseniz sevinirim ikinci eli nasıl</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turhan KES, post: 573786, member: 28612"] [b]LS TRAKTÖR KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE[/b] Arkadaşlar tokatta 40-50 dönüm kadar arazim var ls u50 veya ls u60 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir traktör deutz 50 var bana biraz hantal geldi köyde birisi aldı öve öve bir ediyor yalnız fiyatı bana biraz uçuk geldi45 tl u60 u50 42 tl ls nasıl araştırma aşamasındayım artıları ve eksilerini yazar iseniz sevinirim ikinci eli nasıl [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JONDEERE Firmasının Reziliiği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt