PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
K.MARAŞ NOHUT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fhr01" data-source="post: 1162994" data-attributes="member: 75474"><p>Merhabalar.K.maraşta 50 dönüm kadar nohut ekmeyi düşünüyorum.İlk kez nohut ekeceğimiz için fikir alışveriişinin faydalı olacağı kanaatindeyim.</p><p>Planlamam şu şekilde;</p><p>-Hububbat mibzeriyle 15 kg azkan.</p><p>-15 kg DAP gübre.</p><p>-Tohuma antrakoz ilacı ve ekimden hemen sonra ot ilacı.</p><p>-Bir defa ot çapası.</p><p>-Bir defa yaprak gübresi ve sulama.</p><p>Bunun yanısıra burada ki konuştuğum bir kaç çiftçi kesinlikle ot ilacı kullamamamı sadece çapayla ot mücadelesi yapmamı aksi taktirde verimin yarı yarıya düşeceğini söylediler bu konuda ne düşünürsünüz?</p><p>Genel hatlarıyla kafamda ki bu şekilde,önerilere açığım ve fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fhr01, post: 1162994, member: 75474"] Merhabalar.K.maraşta 50 dönüm kadar nohut ekmeyi düşünüyorum.İlk kez nohut ekeceğimiz için fikir alışveriişinin faydalı olacağı kanaatindeyim. Planlamam şu şekilde; -Hububbat mibzeriyle 15 kg azkan. -15 kg DAP gübre. -Tohuma antrakoz ilacı ve ekimden hemen sonra ot ilacı. -Bir defa ot çapası. -Bir defa yaprak gübresi ve sulama. Bunun yanısıra burada ki konuştuğum bir kaç çiftçi kesinlikle ot ilacı kullamamamı sadece çapayla ot mücadelesi yapmamı aksi taktirde verimin yarı yarıya düşeceğini söylediler bu konuda ne düşünürsünüz? Genel hatlarıyla kafamda ki bu şekilde,önerilere açığım ve fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
K.MARAŞ NOHUT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt