PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kaan a250 mini bahçe traktörü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 648812" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: kaan a250 mini bahçe traktörü</strong></p><p></p><p>25 hp bir motor hem 50 dönüm yeri hemde hayvanlar için yetersiz bir traktör. Malesef yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorsunuz ama o motorla 50 dönüm yeri 2-3 günde belki sürersiniz.Siz tarlayı süreceksiniz o arada tarla kurumaya başlayacak heleki bizim oralarda ben bu motorla yer sürsem sürüm işi bitene kadar sürdüğüm yerler kurur. Sonra bu yerleri hazırlamak o motor için biraz zor olur diye düşünüyorum. Mısır ektiniz biçtiniz diyelim o tarlanın toprağının yatırılması için gerekli büyüklükte bir pulluğu çekebileceğini sanmıyorum. Slaj makinesi taşıyabilir mi derken salj biçmeyi düşünüyorsanız 2 silindir 25 bg bir motor için olacak iş değil.Hayvancılıkta yapacaksınız O yüzden benim tavsiyem minimum 45 hp bir traktör almanızı öneririm. Yem karmada vs gibi işlerde sizin için daha iyi olur. Hele birde araziniz eğimli ise bence hiç niyetlenmeyin çünkü 1.5 tonluk işbora bile 300 kg lik gübre serpme makinesi ile ön atıyor çoğu yerde dönerken toprak işlenik olduğundan sıkıntı oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 648812, member: 4710"] [b]Ynt: kaan a250 mini bahçe traktörü[/b] 25 hp bir motor hem 50 dönüm yeri hemde hayvanlar için yetersiz bir traktör. Malesef yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorsunuz ama o motorla 50 dönüm yeri 2-3 günde belki sürersiniz.Siz tarlayı süreceksiniz o arada tarla kurumaya başlayacak heleki bizim oralarda ben bu motorla yer sürsem sürüm işi bitene kadar sürdüğüm yerler kurur. Sonra bu yerleri hazırlamak o motor için biraz zor olur diye düşünüyorum. Mısır ektiniz biçtiniz diyelim o tarlanın toprağının yatırılması için gerekli büyüklükte bir pulluğu çekebileceğini sanmıyorum. Slaj makinesi taşıyabilir mi derken salj biçmeyi düşünüyorsanız 2 silindir 25 bg bir motor için olacak iş değil.Hayvancılıkta yapacaksınız O yüzden benim tavsiyem minimum 45 hp bir traktör almanızı öneririm. Yem karmada vs gibi işlerde sizin için daha iyi olur. Hele birde araziniz eğimli ise bence hiç niyetlenmeyin çünkü 1.5 tonluk işbora bile 300 kg lik gübre serpme makinesi ile ön atıyor çoğu yerde dönerken toprak işlenik olduğundan sıkıntı oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kaan a250 mini bahçe traktörü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt