PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEM ÜRETİMİ HAKKINDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="DedoAkdemir" data-source="post: 1189936" data-attributes="member: 77509"><p>Kardeşim mısırda bir buğdaygil bitkisidir yani buğday veya tritikaleyi mısıra ikame edebilirsin ve silajını mısır ile aynı süreç ile yaparsın. Kokutursun diyenlere inanma baklagil silaji zor ve biraz daha risklidir Buğdayı 20-22 mm ye doğrayıp sıkıştırısan hiçbirşey olmaz Tek sorun buğday zor çiğnenir. Ve ek olarak inokulant ve melas kullanırsan hiç bir sorun olmaz Tabi bu kullanım biçtiğin döneme göre değişir Erken biçersen (çiçek dönemde) nişasta oluşumu az olucağı için muhakkak kullanman lazım daha geç dönemlerde miktar düşebilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DedoAkdemir, post: 1189936, member: 77509"] Kardeşim mısırda bir buğdaygil bitkisidir yani buğday veya tritikaleyi mısıra ikame edebilirsin ve silajını mısır ile aynı süreç ile yaparsın. Kokutursun diyenlere inanma baklagil silaji zor ve biraz daha risklidir Buğdayı 20-22 mm ye doğrayıp sıkıştırısan hiçbirşey olmaz Tek sorun buğday zor çiğnenir. Ve ek olarak inokulant ve melas kullanırsan hiç bir sorun olmaz Tabi bu kullanım biçtiğin döneme göre değişir Erken biçersen (çiçek dönemde) nişasta oluşumu az olucağı için muhakkak kullanman lazım daha geç dönemlerde miktar düşebilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEM ÜRETİMİ HAKKINDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt