PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="mrram" data-source="post: 1227430" data-attributes="member: 866"><p>Önceki yorumları okumadan yazdım kusura bakmayın. </p><p></p><p>Kandemir_06 yoncasız hayvancılık düşünülemez benim nazarımda. Yonca gibi kuru kaba yem var mı ? Enerji protein değerinin yanında proteinin sindirilme karakteri de çok güzeldir. Artık tv lerde bilgi vermek yerine şov yapıyorlar. </p><p>Bu gün balkan ülkeleri avrupa ülkeleri binlerce dönüm yonca ekip arap yarım adasına türkiyeye satıyor. </p><p>Ayrıca mısır sapını yenilir hale getirmek için kıyma işlemi yapılmalı yoksa ağızda yaraya sebep oluyor. Emek ve masraf gerekli. </p><p>Bunlar değerlendirilip kıyas yapılmalı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mrram, post: 1227430, member: 866"] Önceki yorumları okumadan yazdım kusura bakmayın. Kandemir_06 yoncasız hayvancılık düşünülemez benim nazarımda. Yonca gibi kuru kaba yem var mı ? Enerji protein değerinin yanında proteinin sindirilme karakteri de çok güzeldir. Artık tv lerde bilgi vermek yerine şov yapıyorlar. Bu gün balkan ülkeleri avrupa ülkeleri binlerce dönüm yonca ekip arap yarım adasına türkiyeye satıyor. Ayrıca mısır sapını yenilir hale getirmek için kıyma işlemi yapılmalı yoksa ağızda yaraya sebep oluyor. Emek ve masraf gerekli. Bunlar değerlendirilip kıyas yapılmalı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt