PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1227448" data-attributes="member: 77697"><p>Abi kimse yoncayı kötülemiyor bak gıda ürünü olarak çok iyi bir ürün kalsiyumu olsun proteini olsun güzel bir ürün ancak suyu çok istiyor biz su fakiri bir ulkeyiz yagmur düşmüyor ekstra sulama yapmak zorunda kalıyoruz ülkemiz için zarardır. Ayrıca çok da pahalı bir ürün bugün benim hayvancılık işletmem olsa depoma gelene kadar en az tonu 1000 tl ye mâlolacak bir kaba yem için çok ciddi bir rakam. Yazıktır günahtır alternatif bulmamız lazım. Ben çöpü için pancar ekin demiyorum pancarı zaten ekiyorsunuz ya yaprakları çöpe gitmesin diyorum hep yapragı çöpe atıp da bide 1000 tl paraya yonca alınmasın diyorum. Bizim ülkemiz icin uygun olan ekilecek kaba yemler susuz olmalıdır tek biçimlik tritikale fiğ karışımlarıdır.</p><p>Kaba yeme sadece protein ve enerji olarak bakmıyoruz kalsiyumu da mineralleri de önemli. Ama başka kalsiyum kaynakları da var 1 tonluk tmr icine 5 10 kg mermer tozu dökülse tamamdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1227448, member: 77697"] Abi kimse yoncayı kötülemiyor bak gıda ürünü olarak çok iyi bir ürün kalsiyumu olsun proteini olsun güzel bir ürün ancak suyu çok istiyor biz su fakiri bir ulkeyiz yagmur düşmüyor ekstra sulama yapmak zorunda kalıyoruz ülkemiz için zarardır. Ayrıca çok da pahalı bir ürün bugün benim hayvancılık işletmem olsa depoma gelene kadar en az tonu 1000 tl ye mâlolacak bir kaba yem için çok ciddi bir rakam. Yazıktır günahtır alternatif bulmamız lazım. Ben çöpü için pancar ekin demiyorum pancarı zaten ekiyorsunuz ya yaprakları çöpe gitmesin diyorum hep yapragı çöpe atıp da bide 1000 tl paraya yonca alınmasın diyorum. Bizim ülkemiz icin uygun olan ekilecek kaba yemler susuz olmalıdır tek biçimlik tritikale fiğ karışımlarıdır. Kaba yeme sadece protein ve enerji olarak bakmıyoruz kalsiyumu da mineralleri de önemli. Ama başka kalsiyum kaynakları da var 1 tonluk tmr icine 5 10 kg mermer tozu dökülse tamamdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt