PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1227451" data-attributes="member: 77697"><p>Hocam yoncasız hayvan olmaz diyen adam %99.9 yonca tüccarıdır. O benim izlediğim adam kesinlikle şov yapmıyor bilgi veriyor. Düne kadar bende hep o tüccarların bilgileriyle bilgilenmeye çalışırdım ancak devamında gördüm ki bu adamlar mallarını övüyor. </p><p>Balkan ülkeleri yonca üretiyor demişsiniz de balkan ülkelerinin aldığı yağmurun % kaçı türkiyeye de yağıyor bunu düşündünüz mü? </p><p>Evet mısır sapı kıyılmak zorunda ancak mısır sapını kıymak için yem karmada çevir yeter ama yonca için harcadıgın şeyleri hiçbir ürüne harcamıyorsun. Bunu da düşün.</p><p>Bizim belli kırılmaz kalıp düşüncelerimiz var ve sonuç olarak türkiye hayvancılıgı para kazanamıyor. Demekki bu basma kalıp düşünceleri yıkmak gerek ve objektif bir bakış açısına sahip olmak gerek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1227451, member: 77697"] Hocam yoncasız hayvan olmaz diyen adam %99.9 yonca tüccarıdır. O benim izlediğim adam kesinlikle şov yapmıyor bilgi veriyor. Düne kadar bende hep o tüccarların bilgileriyle bilgilenmeye çalışırdım ancak devamında gördüm ki bu adamlar mallarını övüyor. Balkan ülkeleri yonca üretiyor demişsiniz de balkan ülkelerinin aldığı yağmurun % kaçı türkiyeye de yağıyor bunu düşündünüz mü? Evet mısır sapı kıyılmak zorunda ancak mısır sapını kıymak için yem karmada çevir yeter ama yonca için harcadıgın şeyleri hiçbir ürüne harcamıyorsun. Bunu da düşün. Bizim belli kırılmaz kalıp düşüncelerimiz var ve sonuç olarak türkiye hayvancılıgı para kazanamıyor. Demekki bu basma kalıp düşünceleri yıkmak gerek ve objektif bir bakış açısına sahip olmak gerek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KABA YEMLER HAKKINDA EZBER BOZUCU UYGULAMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt