PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Kabak
kabak çekirdeği yetiştirmek istiyorum bilgisi tavsiyesi olan varmı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sedaat_42@hotmail.com" data-source="post: 847840" data-attributes="member: 28155"><p><strong>Ynt: kabak çekirdeği yetiştirmek istiyorum bilgisi tavsiyesi olan varmı ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar çok basit birşeydeil kabak yetiştirmek . pazarı sıkıntılı bakarsın 10 lira bi bakmısın alan yok. 2 senedir güzel ben 8liradan sattın.dekardan 100kilo kabak verimi süperdir yani nadir olur bugdayın dekardan 800 kilosu gibi. hastalıgı var bi bakmışın kabak buyumuş ve sonra ölmüş. ama güzel para bırakıyo 2 senedir. makineli hasat ister. biz 90sıra arası 23 30 sıra üstü ekşyoz aslında sıra üstü40 50 ye kadar çıkabilir. ama mantari hastalkta bazen tarla yarı yarıya ölüyor. oyuzden sık ekim yapıyoz. 1kez kesin genelde 2 kez çapa elle. kabaklar irmeden 1 hafta önce elle kırılacak. makineye atmak için işçi gerekir. kendinden alan makinalar var ama yaygın deill. dekara : attıgım gübreler 40kilo dap.... 40kilo ure.... 10kilo nitrat 10kilo sülfat benin geçenseneki verim ortalamam dekara 90kiloydu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedaat_42@hotmail.com, post: 847840, member: 28155"] [b]Ynt: kabak çekirdeği yetiştirmek istiyorum bilgisi tavsiyesi olan varmı ?[/b] arkadaşlar çok basit birşeydeil kabak yetiştirmek . pazarı sıkıntılı bakarsın 10 lira bi bakmısın alan yok. 2 senedir güzel ben 8liradan sattın.dekardan 100kilo kabak verimi süperdir yani nadir olur bugdayın dekardan 800 kilosu gibi. hastalıgı var bi bakmışın kabak buyumuş ve sonra ölmüş. ama güzel para bırakıyo 2 senedir. makineli hasat ister. biz 90sıra arası 23 30 sıra üstü ekşyoz aslında sıra üstü40 50 ye kadar çıkabilir. ama mantari hastalkta bazen tarla yarı yarıya ölüyor. oyuzden sık ekim yapıyoz. 1kez kesin genelde 2 kez çapa elle. kabaklar irmeden 1 hafta önce elle kırılacak. makineye atmak için işçi gerekir. kendinden alan makinalar var ama yaygın deill. dekara : attıgım gübreler 40kilo dap.... 40kilo ure.... 10kilo nitrat 10kilo sülfat benin geçenseneki verim ortalamam dekara 90kiloydu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Kabak
kabak çekirdeği yetiştirmek istiyorum bilgisi tavsiyesi olan varmı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt