PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Kabinsiz Kubota 7040
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 305608" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: Kabinsiz Kubota 7040</strong></p><p></p><p>kubota cok hoş bi makina arkadaslar vitesin yanda olması okadarda önemli degil yaw bikere nh nin vites kolunun tipine bakın bi de bu makinanınkine arada ne kadar kalite farkı oldugunu anlar insan veya bi ön dingildeki hidrolik tipi pedaları her yerinde adeta kalite konusuyor daha da dogrusu sunu da söliyeyim bi arkadas sitede paylasmıstı nh niin vites kutusu eskilerinde ki gibi öndeymiş sadece borularla öyle yana dogru almıslar ama bu traktörün hakını yememek lazım arkadaslar ben çok begendim bunlar sahsi görüşlerim saygılar paylasım için çok sagolun bu arada ne kadar bu makinanın fiyatı bilen varmı kaç hp???????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 305608, member: 26127"] [b]Ynt: Kabinsiz Kubota 7040[/b] kubota cok hoş bi makina arkadaslar vitesin yanda olması okadarda önemli degil yaw bikere nh nin vites kolunun tipine bakın bi de bu makinanınkine arada ne kadar kalite farkı oldugunu anlar insan veya bi ön dingildeki hidrolik tipi pedaları her yerinde adeta kalite konusuyor daha da dogrusu sunu da söliyeyim bi arkadas sitede paylasmıstı nh niin vites kutusu eskilerinde ki gibi öndeymiş sadece borularla öyle yana dogru almıslar ama bu traktörün hakını yememek lazım arkadaslar ben çok begendim bunlar sahsi görüşlerim saygılar paylasım için çok sagolun bu arada ne kadar bu makinanın fiyatı bilen varmı kaç hp??????? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Kabinsiz Kubota 7040
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt