PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Kablosuz Dijital Balya Sayacı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcukm" data-source="post: 807453" data-attributes="member: 53371"><p><strong>Ynt: kablosuz balya sayıcı</strong></p><p></p><p>Sebazios, ayrıntılı paylaşımın için teşekkürler.</p><p></p><p>Ben de bu işle uğraşan biri olarak çoğuna katılıyorum. Farklı düşündüklerimi söyleyeyim.</p><p></p><p>-Navigasyon cihazı vb. tüketici elektroniği ürünler yüksek miktarlarda üretiliyor ve fiyatları bu yüzden uygun. Balya sayacı gibi bir ürünün çok sınırlı bir pazarı var ve üretimi milyonlar seviyesinde yapılmıyor.</p><p>-Dayanıklı olması için kullanılan malzemeler de endüstriyel seviyede ve uygun fiyatlı değil. Su geçirmezlik ürünün fiyatını çok arttırıyor.</p><p></p><p>Montaj parçası kısmını tam anlayamadım. Piyasadaki dikdörtgen balya üreten makineler Gallignani kopyası ve neredeyse hepsinde aynı parçalar / delikler var.</p><p></p><p>Fiyatın mekanik sayaca yakın olması pek mümkün değil ama uygun denilecek fiyat nedir öğrenebilirsem çok iyi olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcukm, post: 807453, member: 53371"] [b]Ynt: kablosuz balya sayıcı[/b] Sebazios, ayrıntılı paylaşımın için teşekkürler. Ben de bu işle uğraşan biri olarak çoğuna katılıyorum. Farklı düşündüklerimi söyleyeyim. -Navigasyon cihazı vb. tüketici elektroniği ürünler yüksek miktarlarda üretiliyor ve fiyatları bu yüzden uygun. Balya sayacı gibi bir ürünün çok sınırlı bir pazarı var ve üretimi milyonlar seviyesinde yapılmıyor. -Dayanıklı olması için kullanılan malzemeler de endüstriyel seviyede ve uygun fiyatlı değil. Su geçirmezlik ürünün fiyatını çok arttırıyor. Montaj parçası kısmını tam anlayamadım. Piyasadaki dikdörtgen balya üreten makineler Gallignani kopyası ve neredeyse hepsinde aynı parçalar / delikler var. Fiyatın mekanik sayaca yakın olması pek mümkün değil ama uygun denilecek fiyat nedir öğrenebilirsem çok iyi olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Kablosuz Dijital Balya Sayacı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt