PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Kablosuz Dijital Balya Sayacı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 807820" data-attributes="member: 21067"><p><strong>kablosuz balya sayıcı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bilgiler için çok teşekkür ederim toprağım. </p><p></p><p>Sensör konusunda şöyle bir sıkıntı var ama: yukarıdaki mesajlarda da bahsetmiştim. Yapmış olduğum zikirmatikten devşirme sayaçta, tetikleme kısa devre ile sağlanıyor. Yani zikirmatiğin içindeki veri yollarından bir hat çıkardım. Bu kabloyu her kısa devre yaptığında sayaç 1 tane atıyor. Sistem bu. Zikirmatik denilen şey uzun ömürlü, çok basit yapılı 1.5 liralık bir cihaz. (Dijital tesbih)</p><p></p><p>Şimdi incelediğim tüm endüstriyel sensörler, çalışmak için belli bir gerilime ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaç çoğunlukla 12, 24 ve 48 volt civarında. Zikirmatiğin bu voltajları sağlama imkanı yok. Kendisi 3 tane saat pili ile çalışan gariban bir alet. Benim merak ettiğim şey, bu indüktif, manyetik yada kapasitif gibi endüstriyel sensörler, dışarıdan herhangi bir güç vermeden de çalışabilir mi? Yani sensörün algılama yapabilmesi için, mutlaka yukarıda belirttiğim gibi belirli bir voltajın düzenli olarak verilmesi mi gerekiyor? </p><p></p><p>Aksi taktirde bu sensörler benim işimi görmez. Bunun dışında hiçbir işime yaramayacak bir sensöre de para vermek istemiyorum. Çalışacağını bilsem ne olursa olsun alırım. </p><p></p><p>Bu açıdan bakınca kullanabileceğim tek seçenek, kısa devre mantığı ile çalışan, basit, yaylı / mandallı mekanik sensörler mi?</p><p></p><p>Bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 807820, member: 21067"] [b]kablosuz balya sayıcı[/b] Bilgiler için çok teşekkür ederim toprağım. Sensör konusunda şöyle bir sıkıntı var ama: yukarıdaki mesajlarda da bahsetmiştim. Yapmış olduğum zikirmatikten devşirme sayaçta, tetikleme kısa devre ile sağlanıyor. Yani zikirmatiğin içindeki veri yollarından bir hat çıkardım. Bu kabloyu her kısa devre yaptığında sayaç 1 tane atıyor. Sistem bu. Zikirmatik denilen şey uzun ömürlü, çok basit yapılı 1.5 liralık bir cihaz. (Dijital tesbih) Şimdi incelediğim tüm endüstriyel sensörler, çalışmak için belli bir gerilime ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaç çoğunlukla 12, 24 ve 48 volt civarında. Zikirmatiğin bu voltajları sağlama imkanı yok. Kendisi 3 tane saat pili ile çalışan gariban bir alet. Benim merak ettiğim şey, bu indüktif, manyetik yada kapasitif gibi endüstriyel sensörler, dışarıdan herhangi bir güç vermeden de çalışabilir mi? Yani sensörün algılama yapabilmesi için, mutlaka yukarıda belirttiğim gibi belirli bir voltajın düzenli olarak verilmesi mi gerekiyor? Aksi taktirde bu sensörler benim işimi görmez. Bunun dışında hiçbir işime yaramayacak bir sensöre de para vermek istemiyorum. Çalışacağını bilsem ne olursa olsun alırım. Bu açıdan bakınca kullanabileceğim tek seçenek, kısa devre mantığı ile çalışan, basit, yaylı / mandallı mekanik sensörler mi? Bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Kablosuz Dijital Balya Sayacı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt