PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="h.ilerigiden" data-source="post: 1203643" data-attributes="member: 77624"><p>muhammed kardeşim,</p><p>ben 60 yaşında inş müh. proje işi yapıyordum. 1985 de bilgisayar aldım ve mesleki programlarımı (betonarme ve çelik) üzerine yazılım yaptım ve projeler yaptım. 2 çoçuğum bilgisayar müh. 1 elektrik elektironik müh evlendiler. 2016 yılında hazineden 195 dönüm yer kiraladım. Takım yoktu başkarına işçilik yaptırdım. 2017 de takımları aldım kendim ilk defa traktöre bindim ve tarlamı işçi olmadan kendim ektim. hayvancılık konusundada çok araştırma yaptım. bunun yanında yaptığım süt, bes,, koyuncukluk üzerine ahırlar yaptım. bu arada onların tercübelerini ve yapılan ahırlardan maksimum verimin nasıl alınması gerekli diye arştırdım. ayrıca ziraat ve veterine teyze oğulları var onlarla yapılan görüşmeler neticesinde rasyon programıda yazdım.</p><p>senin yapacağın iş için ise bilen biri ile işe başlaman. bu sitede günlük 3 saatimi geçiriyorum tüm yorumları okuyorum. </p><p>bu sitede ilhan, yusuf, cemal, ismail arkadaşların herhangi biri ile 5 veya 10 süreli ortaklık yaparsan pişman olmazsın bunların bilgileine güvene bilirsin.</p><p>diğer arkadaşlar yanlış anlamasınlar aklımda kalan bu isimler..</p><p>Allah gönlünüze göre versin. İnşaallah..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h.ilerigiden, post: 1203643, member: 77624"] muhammed kardeşim, ben 60 yaşında inş müh. proje işi yapıyordum. 1985 de bilgisayar aldım ve mesleki programlarımı (betonarme ve çelik) üzerine yazılım yaptım ve projeler yaptım. 2 çoçuğum bilgisayar müh. 1 elektrik elektironik müh evlendiler. 2016 yılında hazineden 195 dönüm yer kiraladım. Takım yoktu başkarına işçilik yaptırdım. 2017 de takımları aldım kendim ilk defa traktöre bindim ve tarlamı işçi olmadan kendim ektim. hayvancılık konusundada çok araştırma yaptım. bunun yanında yaptığım süt, bes,, koyuncukluk üzerine ahırlar yaptım. bu arada onların tercübelerini ve yapılan ahırlardan maksimum verimin nasıl alınması gerekli diye arştırdım. ayrıca ziraat ve veterine teyze oğulları var onlarla yapılan görüşmeler neticesinde rasyon programıda yazdım. senin yapacağın iş için ise bilen biri ile işe başlaman. bu sitede günlük 3 saatimi geçiriyorum tüm yorumları okuyorum. bu sitede ilhan, yusuf, cemal, ismail arkadaşların herhangi biri ile 5 veya 10 süreli ortaklık yaparsan pişman olmazsın bunların bilgileine güvene bilirsin. diğer arkadaşlar yanlış anlamasınlar aklımda kalan bu isimler.. Allah gönlünüze göre versin. İnşaallah.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt