PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammed6" data-source="post: 1204250" data-attributes="member: 74375"><p>intikam yok.</p><p>ben zaten sahada elektronik işleri yapıyom.</p><p>öncelikle ben çok mikro düzeyde ve yardım şeklinde hayvancılık yaptım.</p><p>imeklerin hepsi aynı dönemde buzağılı sağılır olmaz.</p><p></p><p>140 olanı sağılan buzağılı inek sayın.</p><p></p><p>60 kuru olan anaçlar daha önce doğurmuş şimdi süt vermeyen sadece yiyen ineklerin.</p><p></p><p>50 tane erkek bir yaş bildiğin dana kasaba gidip dana kuşbaşı dediğinde verilen etin kaynağı bu hayvanlar.</p><p>onlara iyi bak [emoji2] </p><p>gebe kalabilecek yaşa gelip doğurmamış bütün dişiler düve oluyor.</p><p>kızgınlık gösterip gebe kalmamış olanlar boğa altı düve.</p><p>gebe düve bildiğin gebe düve.</p><p></p><p>bir yaşının altında çok fazla buzağı yemi besi başlangıç yemi yiyen buzağı ve düve veya dana statüsüne kavuşmamış hayvan olur.</p><p></p><p>bunlar senin 200 hayvanından doğan hayvanlar olur onlara bakman gerekir.</p><p>rakamlar orantısız olabilir yetiştiriciye göre çok değişkenlik gösterir.</p></blockquote><p></p><p></p><p>ilhan çok saolsın kardeşim ya verdığın mesaj için</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="muhammed6, post: 1204250, member: 74375"] intikam yok. ben zaten sahada elektronik işleri yapıyom. öncelikle ben çok mikro düzeyde ve yardım şeklinde hayvancılık yaptım. imeklerin hepsi aynı dönemde buzağılı sağılır olmaz. 140 olanı sağılan buzağılı inek sayın. 60 kuru olan anaçlar daha önce doğurmuş şimdi süt vermeyen sadece yiyen ineklerin. 50 tane erkek bir yaş bildiğin dana kasaba gidip dana kuşbaşı dediğinde verilen etin kaynağı bu hayvanlar. onlara iyi bak [emoji2] gebe kalabilecek yaşa gelip doğurmamış bütün dişiler düve oluyor. kızgınlık gösterip gebe kalmamış olanlar boğa altı düve. gebe düve bildiğin gebe düve. bir yaşının altında çok fazla buzağı yemi besi başlangıç yemi yiyen buzağı ve düve veya dana statüsüne kavuşmamış hayvan olur. bunlar senin 200 hayvanından doğan hayvanlar olur onlara bakman gerekir. rakamlar orantısız olabilir yetiştiriciye göre çok değişkenlik gösterir.[/QUOTE] ilhan çok saolsın kardeşim ya verdığın mesaj için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt