PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erdoerdogan" data-source="post: 782072" data-attributes="member: 46138"><p><strong>Ynt: Kaç hayvan kaç dönüm?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ben her ay duzenli olarak 10 15 hayvan olcuyorum 1.350 ortalama canlı agırlık artısı var gunluk eger 1 kg altın dusese kestiryorum malieyeti karsılammıyor ugrastıgıma dğemez bnce duzenli yapmak için aylık olcumler sarttır.</p><p>et fiyatları ankara bolgesi ort yaglı 14 yagsı 15 tl civarında oynuyor </p><p>kendi ciftlige git gel gaz orada gecirdiğim zamanı saymıyorum bile maliyette sadce yem elektrık su calıan parası ort vurdugnda 1750 tl civarı geliyor 10. ay sonunda bitmiş oluyor en son mayısta kestim hayvan almadım baska yerde calsıtgım için işimden ayrıldım kısemtse bu ay kredi cekip subat ta simental ,simental kırması motfon alıyorum. hayvanlarda ortala %60 randımanı buluyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erdoerdogan, post: 782072, member: 46138"] [b]Ynt: Kaç hayvan kaç dönüm?[/b] ben her ay duzenli olarak 10 15 hayvan olcuyorum 1.350 ortalama canlı agırlık artısı var gunluk eger 1 kg altın dusese kestiryorum malieyeti karsılammıyor ugrastıgıma dğemez bnce duzenli yapmak için aylık olcumler sarttır. et fiyatları ankara bolgesi ort yaglı 14 yagsı 15 tl civarında oynuyor kendi ciftlige git gel gaz orada gecirdiğim zamanı saymıyorum bile maliyette sadce yem elektrık su calıan parası ort vurdugnda 1750 tl civarı geliyor 10. ay sonunda bitmiş oluyor en son mayısta kestim hayvan almadım baska yerde calsıtgım için işimden ayrıldım kısemtse bu ay kredi cekip subat ta simental ,simental kırması motfon alıyorum. hayvanlarda ortala %60 randımanı buluyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç hayvan kaç dönüm?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt