PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 685917" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?</strong></p><p></p><p>Güzel dedin hocam. ama ben karma yem kendim yapamıyorum,hayvanlara kendim yalnız bakıyorum işçilikte önemli bir adam tutsam bana maliyeti belli .Sılajda yaptım bir yıllık hem ot hem mısır ama günlük işi ona göre. İşletme eski usul açık besi , şuan kendim karışımı hazırlayıp vermeye kalksam işçilik ,yada sistemi ,mekanları yeniden düzmem lazım , yem yolu kilit, mikser, bunları yapınca altlarına sıyırıcı ,bir sürü masraf , bu şartlarla içinden çıkılmaz hazırda para sermaye olmayınca ama hazırda para sermaye olursa başka.Ben şimdi baba dan kalma mekanlarda açık basi inekler salma yaz kış salık bir sağarken içeri alıyorum zaten otlarınıda kendim üretiyorum dışarıda saç yemlıklere veriyorum ,yani şuan sadece ezme süt yemi ve kuru ot günlük işim birde sağım.Kendim yapıyorum.Tarımıda kendim yapıyorum belli zamanlar da yevmiyeci çalıştırıyorum . Taban sulu arazimiz var.Uzak gidip gelmek masraf ve zaman kaybı etrafımız kuru tarıma uygun bende kuru tarımla hayvanların yemini çıkarmaya çalışıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 685917, member: 25443"] [b]Ynt: Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?[/b] Güzel dedin hocam. ama ben karma yem kendim yapamıyorum,hayvanlara kendim yalnız bakıyorum işçilikte önemli bir adam tutsam bana maliyeti belli .Sılajda yaptım bir yıllık hem ot hem mısır ama günlük işi ona göre. İşletme eski usul açık besi , şuan kendim karışımı hazırlayıp vermeye kalksam işçilik ,yada sistemi ,mekanları yeniden düzmem lazım , yem yolu kilit, mikser, bunları yapınca altlarına sıyırıcı ,bir sürü masraf , bu şartlarla içinden çıkılmaz hazırda para sermaye olmayınca ama hazırda para sermaye olursa başka.Ben şimdi baba dan kalma mekanlarda açık basi inekler salma yaz kış salık bir sağarken içeri alıyorum zaten otlarınıda kendim üretiyorum dışarıda saç yemlıklere veriyorum ,yani şuan sadece ezme süt yemi ve kuru ot günlük işim birde sağım.Kendim yapıyorum.Tarımıda kendim yapıyorum belli zamanlar da yevmiyeci çalıştırıyorum . Taban sulu arazimiz var.Uzak gidip gelmek masraf ve zaman kaybı etrafımız kuru tarıma uygun bende kuru tarımla hayvanların yemini çıkarmaya çalışıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt