PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 686329" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?</strong></p><p></p><p>Ben zaten bir tarımsal kalkınma koop üyesiyim,25 yıldır, vede yöneticisi sütlerimi sabah akşam oraya soğutmaya götürüyorum .yem ve sayir hizmetleride var hatta daha önce iki adet levarda biçerdöver de vardı kooperatifimizin. Herkesin ayrı bir müzik çaldığı yerde orkestra kurmak nedir, bilirim. bizim burada ortak sağımhane deneyen köyler var, bazıları başarılı,herkes şirket kurarsa bakkallar, market, olursa belli bir kesim , işsiz kalmazmı. Bence doğru olan bu işi benim gibi iş bilen ekmek bilen istikrarlı yıllardan beri yapan 5li 10 lu 20 li işletmelerin bir şekilde desteklenip en az 50 ve 100 baş arası seviyesine getirilmesi lazım desteği verirkende en az 10 yıl yapacağına dayir sözleşme imzalamak lazım.Zaten bu işten çok para umarak bu işe giren büyük firmalar, zenginler, piyasayı, eline almaya çalışanlar bozdu istikrarı.Yoksa biz kendimizi geçindirebildikmi yeter.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 686329, member: 25443"] [b]Ynt: Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?[/b] Ben zaten bir tarımsal kalkınma koop üyesiyim,25 yıldır, vede yöneticisi sütlerimi sabah akşam oraya soğutmaya götürüyorum .yem ve sayir hizmetleride var hatta daha önce iki adet levarda biçerdöver de vardı kooperatifimizin. Herkesin ayrı bir müzik çaldığı yerde orkestra kurmak nedir, bilirim. bizim burada ortak sağımhane deneyen köyler var, bazıları başarılı,herkes şirket kurarsa bakkallar, market, olursa belli bir kesim , işsiz kalmazmı. Bence doğru olan bu işi benim gibi iş bilen ekmek bilen istikrarlı yıllardan beri yapan 5li 10 lu 20 li işletmelerin bir şekilde desteklenip en az 50 ve 100 baş arası seviyesine getirilmesi lazım desteği verirkende en az 10 yıl yapacağına dayir sözleşme imzalamak lazım.Zaten bu işten çok para umarak bu işe giren büyük firmalar, zenginler, piyasayı, eline almaya çalışanlar bozdu istikrarı.Yoksa biz kendimizi geçindirebildikmi yeter. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Kaç kg. SÜT alıyorsunuz? Kaç kg. YEM veriyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt