PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kadostro calismasi yapilmis koyumuzde bi bakin sikinti var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 929900" data-attributes="member: 33105"><p><strong>Ynt: Kadostro calismasi yapilmis koyumuzde bi bakin sikinti var.</strong></p><p></p><p>Arkadaslar yeri alirken iki kez olcum yapildi ilkini yapi denetim firmasindaki arkadasim ikinciyi kadostro kendisi yapti hic bir tutarsizlik olmadi 2 metre demir kazik caktik kepce ile bastirarak her koseye halen duruyo kaziklar.Simdi biz burayi 5 kisi ortak aldik.Alabilmek icin 36 hissedari bi araya getirdik istanbula izmire mardine kadar gittik.Bir suru masraf yaptik.1.5 milyon nakit paodedik mal sahiplerine 1 yilda 8 bin kazanmamisken 8 bin zarar ediyorum hisseme dusen 6 kusur donumyerden bu adaletmidir? avukat ile tapu muduru ile gorustuk tapu muduru benim yapacagim hic birsey yok.Mahkemeye basvurun birsey cikmaz ama diyo.Avukat kisi basi 5 bin istiyo zararinizin tespitini yaptiririm devletten alirim o parayi diyo yani ne tarafa bakarsan bos avukata 5 bin ver bizim 8 bini alacak diye bak kac sene spnra alir allah bilir burasi turkiye diyorum.Gelisme olursa yazarim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 929900, member: 33105"] [b]Ynt: Kadostro calismasi yapilmis koyumuzde bi bakin sikinti var.[/b] Arkadaslar yeri alirken iki kez olcum yapildi ilkini yapi denetim firmasindaki arkadasim ikinciyi kadostro kendisi yapti hic bir tutarsizlik olmadi 2 metre demir kazik caktik kepce ile bastirarak her koseye halen duruyo kaziklar.Simdi biz burayi 5 kisi ortak aldik.Alabilmek icin 36 hissedari bi araya getirdik istanbula izmire mardine kadar gittik.Bir suru masraf yaptik.1.5 milyon nakit paodedik mal sahiplerine 1 yilda 8 bin kazanmamisken 8 bin zarar ediyorum hisseme dusen 6 kusur donumyerden bu adaletmidir? avukat ile tapu muduru ile gorustuk tapu muduru benim yapacagim hic birsey yok.Mahkemeye basvurun birsey cikmaz ama diyo.Avukat kisi basi 5 bin istiyo zararinizin tespitini yaptiririm devletten alirim o parayi diyo yani ne tarafa bakarsan bos avukata 5 bin ver bizim 8 bini alacak diye bak kac sene spnra alir allah bilir burasi turkiye diyorum.Gelisme olursa yazarim.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kadostro calismasi yapilmis koyumuzde bi bakin sikinti var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt