PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Kadostro Ölçüm ü Yardım ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1108490" data-attributes="member: 56616"><p>Konu alet felan degil. Konu yanlis olcum de degil. Ben basima geldigi icin soluyorum 197 dekarlik bi parselimiz 20 yildir. 175 dekar geliyo sebebi de ozel bi haritacinin zamaninda yaptigi ifraz.. Smdi duzeltmek istesek de eski kayitlarla yeni kayitlar cakiyo ve sabit noktalar bulunamiyor. Kisaca goz gore gore komsumuz yerimizi ekiyo ama resmi olarak karisikliktan dolayi hakkimizi alamiyoruz. Konuyu taa cumhurbaskanina yazdik ama 2010 da cikan topraf reformu yuzunden ongurulen bi toplulastirma calismasi var henuz bolgemizde hic bir baslangic olmamasina ragmen cozum talep ettigimizde bekleyin zaten cozulcek diyolar.. Yil olmus 2017.. O yuzden sakin deyim devlet isini devletle alakasi olmayanlara yaptirmayin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1108490, member: 56616"] Konu alet felan degil. Konu yanlis olcum de degil. Ben basima geldigi icin soluyorum 197 dekarlik bi parselimiz 20 yildir. 175 dekar geliyo sebebi de ozel bi haritacinin zamaninda yaptigi ifraz.. Smdi duzeltmek istesek de eski kayitlarla yeni kayitlar cakiyo ve sabit noktalar bulunamiyor. Kisaca goz gore gore komsumuz yerimizi ekiyo ama resmi olarak karisikliktan dolayi hakkimizi alamiyoruz. Konuyu taa cumhurbaskanina yazdik ama 2010 da cikan topraf reformu yuzunden ongurulen bi toplulastirma calismasi var henuz bolgemizde hic bir baslangic olmamasina ragmen cozum talep ettigimizde bekleyin zaten cozulcek diyolar.. Yil olmus 2017.. O yuzden sakin deyim devlet isini devletle alakasi olmayanlara yaptirmayin.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Kadostro Ölçüm ü Yardım ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt