PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Kafkas Çoban Köpekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 930368" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Kafkas Çoban Köpekleri</strong></p><p></p><p>Abi var böyle insanlar, elimizden bir şey gelmiyor. Hatta adamlar festivaller, turnuvalar düzenliyorlar. Ciddi paralar dönüyor. </p><p></p><p>Ben yerli ırklarımızı koruma peşindeyim. Kangal daha iri daha büyük olsun diye olur olmadık ırklar ile çiftleştiriyorlar. İnsanlar gerçek kangalın nasıl olduğunu bilmedikleri için, her boz renkteki iri köpeği kangal sanıyorlar. Sırf kangalı, akbaşı korumak amacıyla kendi imkanlarım dahilinde bir çiftlik kuracağım. Tabi öyle kafeslerde veya zincirde olmayacak. Bizzat görevinde koyunun, kuzunun peşinde olacaklar. Kangal süs köpeği değildir, öyle kafeste zincirde bakılmaz. Onun yeri koyunun yanıdır. Doğan yavruları da uygun fiyata gerçekten kangalın değerini bilen, sürü sahibi insanlara vereceğim. Yabancılara köpeğin kılını bile vermem, isterlerse dünyayı versinler. </p><p></p><p>Kanada ' da akbaş çiftliği var. Çiftlik sahibi de Uluslararası Akbaş Derneği Başkanı. Geldiler ülkemizdeki kaliteli damızlıkları aldılar. Bu sebeple çok sinir oluyorum. Çok biliyormuş gibi bir de Türkiye ' de akbaş kalmadı diyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 930368, member: 48547"] [b]Ynt: Kafkas Çoban Köpekleri[/b] Abi var böyle insanlar, elimizden bir şey gelmiyor. Hatta adamlar festivaller, turnuvalar düzenliyorlar. Ciddi paralar dönüyor. Ben yerli ırklarımızı koruma peşindeyim. Kangal daha iri daha büyük olsun diye olur olmadık ırklar ile çiftleştiriyorlar. İnsanlar gerçek kangalın nasıl olduğunu bilmedikleri için, her boz renkteki iri köpeği kangal sanıyorlar. Sırf kangalı, akbaşı korumak amacıyla kendi imkanlarım dahilinde bir çiftlik kuracağım. Tabi öyle kafeslerde veya zincirde olmayacak. Bizzat görevinde koyunun, kuzunun peşinde olacaklar. Kangal süs köpeği değildir, öyle kafeste zincirde bakılmaz. Onun yeri koyunun yanıdır. Doğan yavruları da uygun fiyata gerçekten kangalın değerini bilen, sürü sahibi insanlara vereceğim. Yabancılara köpeğin kılını bile vermem, isterlerse dünyayı versinler. Kanada ' da akbaş çiftliği var. Çiftlik sahibi de Uluslararası Akbaş Derneği Başkanı. Geldiler ülkemizdeki kaliteli damızlıkları aldılar. Bu sebeple çok sinir oluyorum. Çok biliyormuş gibi bir de Türkiye ' de akbaş kalmadı diyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Kafkas Çoban Köpekleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt