PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kamulaştırma Bedeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 998376" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: Kamulaştırma Bedeli</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>yıllar önce belediye tarafından 4 dölüm kadar yerimize kamulaştırma çıktığında araştırdığımda bu sonuca varmıştım. birde konuyu açan arkadaşın yerine yakın bir abimizin yeri acil kamulaştırmaya alındı. teklif edilen fiyatta anlaşamadılar mahkemelik oldular. yer kamulaştırıldı. çevresinde satılan yer çok bariz fiyata satıldığı halde satış bedeli düşük gösterildiği için mahkeme satılan yeri örnek alarak teklif edilen fiyatı biraz arttırdı. abide yargıtaya gitti .ama yerde çoktan bina yapılmaya başladı. bina fotolarını bana e posta attı. </p><p> kimsenin elindeki malının ucuz elinden alınmasını hiç mi hiç tasvip etmedim etmiyorum da ama başımıza bir olay geldiğinde de yerlerimizin ucuza gitmesi beni çok üzüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 998376, member: 15643"] [b]Ynt: Kamulaştırma Bedeli[/b] yıllar önce belediye tarafından 4 dölüm kadar yerimize kamulaştırma çıktığında araştırdığımda bu sonuca varmıştım. birde konuyu açan arkadaşın yerine yakın bir abimizin yeri acil kamulaştırmaya alındı. teklif edilen fiyatta anlaşamadılar mahkemelik oldular. yer kamulaştırıldı. çevresinde satılan yer çok bariz fiyata satıldığı halde satış bedeli düşük gösterildiği için mahkeme satılan yeri örnek alarak teklif edilen fiyatı biraz arttırdı. abide yargıtaya gitti .ama yerde çoktan bina yapılmaya başladı. bina fotolarını bana e posta attı. kimsenin elindeki malının ucuz elinden alınmasını hiç mi hiç tasvip etmedim etmiyorum da ama başımıza bir olay geldiğinde de yerlerimizin ucuza gitmesi beni çok üzüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kamulaştırma Bedeli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt