PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kamulaştırma Bedeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 998739" data-attributes="member: 38742"><p><strong>Ynt: Kamulaştırma Bedeli</strong></p><p></p><p>Görüntülerle cevap verebilirim, nerelere ne tür direkler dikiyoruz. Ağustos ' un 14 ünde, Hatay Amanoslar ' da, pkk direğin ayaklarına dinamit koyup patlattı. Direğin durumuna bakıp, yeni bir proje hazırlamak üzere sabah saat 4 te yola çıkıp saat 6:30 da direğin olduğu bölgeye vardık. Asker, jandarma ve ekip olarak biz; direk 37 metre (12 kat apartman yüksekliğinde) 11 metreye 11 metre ayak açıklığında.. Asker temiz dedikten sonra, biz işe başlamak üzere direğin altına(merkezine) girerken bir patlama oldu. Ben önde idim patlama arkamda oldu, arkamı döndüğümde kimse kalmamıştı. Ben daha ne olduğunu bile anlamadan kaçanların ardından direğin merkezinden çıkarken yerde yatan şefim, değerli abimi gördüm. O benim arkamda idi, mayın koymuşlar; ben üstünden geçtim o benim kadar şanslı değildi maalesef, sonrası mı? Kahraman dediğimiz askerlerimiz yaklaşmadı. Kopacağını bile bile o ayaklarımla tekrar girip ellerimle bacaklarını kemerle bağlayıp kaldırdım kendisini. Çıkardım oradan.. 14 Ağustos mayın diye Google da yazarsanız, rastlarsınız haberlerde..</p><p></p><p>Buyrun, size bir kamulaştırma bedeli hikayesi.. Senin, benim ya da başka bir vatandaşın mülkü; onun bacaklarının binde biri etmezdi.</p><p></p><p>Bunu neden mi anlattım, o hat bir kaç arsa ve tarlaya yakın geçiyor diye yeri değiştirilmiş,ormana alınmıştı; mayına basan şefimiz, abimiz tarafından.. O hatların geçeceği yerin tespitini yapmak o kadar kolay değil. Çok şey göz önünde bulundurulmak zorunda.</p><p></p><p></p><p></p><p>Zamanında memleketin her yerini parselleyip süren; tarla, bahçe yapan dedelerimizden sormalıyız hesabı, zamanında planlama yapmayan devletten, devlet büyüklerinden..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 998739, member: 38742"] [b]Ynt: Kamulaştırma Bedeli[/b] Görüntülerle cevap verebilirim, nerelere ne tür direkler dikiyoruz. Ağustos ' un 14 ünde, Hatay Amanoslar ' da, pkk direğin ayaklarına dinamit koyup patlattı. Direğin durumuna bakıp, yeni bir proje hazırlamak üzere sabah saat 4 te yola çıkıp saat 6:30 da direğin olduğu bölgeye vardık. Asker, jandarma ve ekip olarak biz; direk 37 metre (12 kat apartman yüksekliğinde) 11 metreye 11 metre ayak açıklığında.. Asker temiz dedikten sonra, biz işe başlamak üzere direğin altına(merkezine) girerken bir patlama oldu. Ben önde idim patlama arkamda oldu, arkamı döndüğümde kimse kalmamıştı. Ben daha ne olduğunu bile anlamadan kaçanların ardından direğin merkezinden çıkarken yerde yatan şefim, değerli abimi gördüm. O benim arkamda idi, mayın koymuşlar; ben üstünden geçtim o benim kadar şanslı değildi maalesef, sonrası mı? Kahraman dediğimiz askerlerimiz yaklaşmadı. Kopacağını bile bile o ayaklarımla tekrar girip ellerimle bacaklarını kemerle bağlayıp kaldırdım kendisini. Çıkardım oradan.. 14 Ağustos mayın diye Google da yazarsanız, rastlarsınız haberlerde.. Buyrun, size bir kamulaştırma bedeli hikayesi.. Senin, benim ya da başka bir vatandaşın mülkü; onun bacaklarının binde biri etmezdi. Bunu neden mi anlattım, o hat bir kaç arsa ve tarlaya yakın geçiyor diye yeri değiştirilmiş,ormana alınmıştı; mayına basan şefimiz, abimiz tarafından.. O hatların geçeceği yerin tespitini yapmak o kadar kolay değil. Çok şey göz önünde bulundurulmak zorunda. Zamanında memleketin her yerini parselleyip süren; tarla, bahçe yapan dedelerimizden sormalıyız hesabı, zamanında planlama yapmayan devletten, devlet büyüklerinden.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kamulaştırma Bedeli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt