PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Kan Veriyor..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemaltan" data-source="post: 1019437" data-attributes="member: 60850"><p>Dün yazdıklarımızin üstüne kalipso ve barbarian kardeşlerim birşeyler paylaşmış ,okuyamadım.Tepkilerini anlıyorum,içimde aynı duygulari yaşıyorum...</p><p>Bu zamanda kim sempatizan,kim kucaklaşan,kim hain,kim gafil,kim alan,kim satan anlaşıldıgini düşünüyorum...</p><p>öfke ile selameti tavsiye edenlere yapılacak linç sadece birbirimize zulüm olur...</p><p>Ancak benim teröristle kucaklasmam yada celladima sempatim söz konusu olamaz.</p><p>Yıllardır yanyana dizilmiş ayyıldız bayraklı tabutlardan babalarınin adıni arayan çocuklari izlerken ağlıyoruz.Şimdi öfke zamani değil,ülkemiz yas evi bizde şehit sahibiyiz...</p><p>Sehide rahmet,kalana taziye borcumuz var...</p><p>Hak geçmiş ise benden yana helal olsun,sizde helal edin,vesselam....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemaltan, post: 1019437, member: 60850"] Dün yazdıklarımızin üstüne kalipso ve barbarian kardeşlerim birşeyler paylaşmış ,okuyamadım.Tepkilerini anlıyorum,içimde aynı duygulari yaşıyorum... Bu zamanda kim sempatizan,kim kucaklaşan,kim hain,kim gafil,kim alan,kim satan anlaşıldıgini düşünüyorum... öfke ile selameti tavsiye edenlere yapılacak linç sadece birbirimize zulüm olur... Ancak benim teröristle kucaklasmam yada celladima sempatim söz konusu olamaz. Yıllardır yanyana dizilmiş ayyıldız bayraklı tabutlardan babalarınin adıni arayan çocuklari izlerken ağlıyoruz.Şimdi öfke zamani değil,ülkemiz yas evi bizde şehit sahibiyiz... Sehide rahmet,kalana taziye borcumuz var... Hak geçmiş ise benden yana helal olsun,sizde helal edin,vesselam.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Kan Veriyor..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt