PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
KANDIRILIYORUZ...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 324890" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: KANDIRILIYORUZ...!!!</strong></p><p></p><p>Arkadaslar daha gecenlerde euro dizel baslıgı altında bır konu acmıstım ve bu tur sorundan bahsetmıstım yukarıdakı bazı yorumlarda motorıne 20 kurusluk zam yapıldıgını yazmıssınız bır arkadsta cıftcı kazanıyor kazanmasa motorunu nasıl degıstırır dıye yazmıs cevre korumasından falan bahsedılmıs vs vs vs arkadaslar bence kazın ayagı boyle degıl bır defa motorıne yapılan zam 20 kurus degil NERDEYSE 2 TL kısaca soyle acıklayayım benım traktorum kırsal motorla 1 lıtre yaktıgı işte şimdi euro koydum 1,3-1,4 lıtreye cıktı bugun 400 gr mazot nerdeyse 1,5 tl cıvarında ayrıca kırsalla euro arasındaki 30 kurusa yakın fıyat farkı vardı bunuda eklersek edermi size 1,8 tl işte size yediğimiz kazıgın hesabı..... Çiftçi kazanıyormusta onun için motor degiştirıyormus kulliyen yalan motorunu degiştırenlerin nerdeyse %80 borclarının vadesını uzatmak ıcın degıstıyor pesın sattıgı motorun parasının bır kısmını yenı aldıgı motorun ılk taksıdıne verıyor kalanıylada acıl borclarını oduyor ama bu sırada borcuda artıyor kısaca delık buyuyor yama yapmaya bez yok allah mılletın yardımcısı olsun .....Gelelım benım motora şimdi benim motor cok yakmasın dıye ne yapacam en basıtınden motorun pompasını ve enjektorlerını yenıden ayarlatmam gerekıyormus mazot pompasının tanzıgı dusurulerek ayarlanacakmış ben şimdıye kadar cok memnundum pompamın ayarından 97 model motorum hala pompaya el degılmemişti simdi iyi bır usta bulacanda yenıden yarlatacan duzen tutacakmı tutmayacak mı muamma konusu ayrıca nerden baksan kış günü hiç yoktan 500 tl gidecek zaten cöpe dayanarak şey yapıyoz nerden bulayım 500 tl sonra düzen tutmayacak ondan sonra işin yoksa motora turbo taktıracan turbo yetmeyecek bıde ıntercooller taktıracan hıc yoktan motoru rektefe yaptıracan otralama nerdeyse 10 bın tl gıdecek evet arkadaslar gercekten KANDIRILIYORUZ bırılerının cebıne daha fazla para gırsın dıye haldır haldır calısıyoruz......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 324890, member: 16973"] [b]Ynt: KANDIRILIYORUZ...!!![/b] Arkadaslar daha gecenlerde euro dizel baslıgı altında bır konu acmıstım ve bu tur sorundan bahsetmıstım yukarıdakı bazı yorumlarda motorıne 20 kurusluk zam yapıldıgını yazmıssınız bır arkadsta cıftcı kazanıyor kazanmasa motorunu nasıl degıstırır dıye yazmıs cevre korumasından falan bahsedılmıs vs vs vs arkadaslar bence kazın ayagı boyle degıl bır defa motorıne yapılan zam 20 kurus degil NERDEYSE 2 TL kısaca soyle acıklayayım benım traktorum kırsal motorla 1 lıtre yaktıgı işte şimdi euro koydum 1,3-1,4 lıtreye cıktı bugun 400 gr mazot nerdeyse 1,5 tl cıvarında ayrıca kırsalla euro arasındaki 30 kurusa yakın fıyat farkı vardı bunuda eklersek edermi size 1,8 tl işte size yediğimiz kazıgın hesabı..... Çiftçi kazanıyormusta onun için motor degiştirıyormus kulliyen yalan motorunu degiştırenlerin nerdeyse %80 borclarının vadesını uzatmak ıcın degıstıyor pesın sattıgı motorun parasının bır kısmını yenı aldıgı motorun ılk taksıdıne verıyor kalanıylada acıl borclarını oduyor ama bu sırada borcuda artıyor kısaca delık buyuyor yama yapmaya bez yok allah mılletın yardımcısı olsun .....Gelelım benım motora şimdi benim motor cok yakmasın dıye ne yapacam en basıtınden motorun pompasını ve enjektorlerını yenıden ayarlatmam gerekıyormus mazot pompasının tanzıgı dusurulerek ayarlanacakmış ben şimdıye kadar cok memnundum pompamın ayarından 97 model motorum hala pompaya el degılmemişti simdi iyi bır usta bulacanda yenıden yarlatacan duzen tutacakmı tutmayacak mı muamma konusu ayrıca nerden baksan kış günü hiç yoktan 500 tl gidecek zaten cöpe dayanarak şey yapıyoz nerden bulayım 500 tl sonra düzen tutmayacak ondan sonra işin yoksa motora turbo taktıracan turbo yetmeyecek bıde ıntercooller taktıracan hıc yoktan motoru rektefe yaptıracan otralama nerdeyse 10 bın tl gıdecek evet arkadaslar gercekten KANDIRILIYORUZ bırılerının cebıne daha fazla para gırsın dıye haldır haldır calısıyoruz...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
KANDIRILIYORUZ...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt