PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kanola
Kanola Katliamı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 954458" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Kanola Katliamı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>He Ali. Deneme yaptım. 180 ' lik Çiçekteki kanola ' ya tırmık çekince kardeşlenme artıyormuş. Deneyim dedim. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Tam bi cinnet değil Erkan ama bayağı bi yaklaştım. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Fatih arazi icar. Mal sahibi variyeti olan, ama acıma duygusu olmayan biri. </p><p></p><p>Arazinin çevresine tel örgü çektirecekmiş. Kenarlara zarar yapıcaz, nasıl yapalım dedi. </p><p></p><p>'40 gün bekleyin zaten biçilecek, yazıktır, günahtır, emek döküldü, ülkenin serveti bu' diye dil döksem de dinletemedim. Nuh diyor, peygamber demiyorlar. 'Zararı nedir?' modundalar. </p><p></p><p>82 dekar arazinin kenarı 3 metre kırılacak. </p><p></p><p>Zararı hesaplaması yapıldı. Ne eksik, ne fazla. </p><p></p><p>Çok tutar, kabul etmezler dedim ama yanılmışım, kabul ettiler.Nasıl bi zihniyet anlamadım. </p><p></p><p>Ben de dayanamadım. Bu mahsül kırılacaksa, gelirim ben kırarım' diye. </p><p></p><p>Sonra da girdim kırdım. Arkamdan da goble ile girdiler. </p><p></p><p>***</p><p></p><p>Yağ açığı olan bi ülkede 1 ton yağ çıkartacak kanola çöpe gitti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 954458, member: 21067"] [b]Ynt: Kanola Katliamı[/b] He Ali. Deneme yaptım. 180 ' lik Çiçekteki kanola ' ya tırmık çekince kardeşlenme artıyormuş. Deneyim dedim. Tam bi cinnet değil Erkan ama bayağı bi yaklaştım. Fatih arazi icar. Mal sahibi variyeti olan, ama acıma duygusu olmayan biri. Arazinin çevresine tel örgü çektirecekmiş. Kenarlara zarar yapıcaz, nasıl yapalım dedi. '40 gün bekleyin zaten biçilecek, yazıktır, günahtır, emek döküldü, ülkenin serveti bu' diye dil döksem de dinletemedim. Nuh diyor, peygamber demiyorlar. 'Zararı nedir?' modundalar. 82 dekar arazinin kenarı 3 metre kırılacak. Zararı hesaplaması yapıldı. Ne eksik, ne fazla. Çok tutar, kabul etmezler dedim ama yanılmışım, kabul ettiler.Nasıl bi zihniyet anlamadım. Ben de dayanamadım. Bu mahsül kırılacaksa, gelirim ben kırarım' diye. Sonra da girdim kırdım. Arkamdan da goble ile girdiler. *** Yağ açığı olan bi ülkede 1 ton yağ çıkartacak kanola çöpe gitti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kanola
Kanola Katliamı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt