PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kanundaki yeri ne ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 842425" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Kanundaki yeri ne ?</strong></p><p></p><p>butür sornların kanuni çözümü yok malesef</p><p>buna benzer birçok şey oldu bizim burda</p><p>adamın tarlasındaki fasulyeleri 1 gecede yok etti küçük baş hayvanlar</p><p>adamda sinirlendi ilaç attı tarlaya</p><p>sonuç 15e yakın hayvan öldü </p><p></p><p></p><p>busene 3 ayönce falan bende mısır ekecegim tarlanın başındaki suyu açtıgı için hayvancının birini biraz yıprattım</p><p>allahtan farkettim yoksa tarlaya girilemez bataklık olurdu</p><p>yol kenarlarında koyun keçi ve inek otlatanları saymıyorum bile her gidiş gelişte illaki hayvanlar tarlaların içine giriyor zarar veriyor</p><p></p><p>sene 2014 olmuş biz çaga ayak uydurmuyoruz aksine malesef geri gidiyoruz bu kadar vicdansızlık olurmu bu kadar bencillik olurmu sen ordan koyunu keçiyi inegi doyuracaksın diye benim o tarlaya harcadıgım bütün emegim hiç olacaksa ben bunu senin yanına bırakırmıyım</p><p></p><p>benden tavsiye tarlalarınızın kenarına saglam kimyasal ilaçlar sıkın birdefa yedirirler ikincisi olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 842425, member: 33118"] [b]Ynt: Kanundaki yeri ne ?[/b] butür sornların kanuni çözümü yok malesef buna benzer birçok şey oldu bizim burda adamın tarlasındaki fasulyeleri 1 gecede yok etti küçük baş hayvanlar adamda sinirlendi ilaç attı tarlaya sonuç 15e yakın hayvan öldü busene 3 ayönce falan bende mısır ekecegim tarlanın başındaki suyu açtıgı için hayvancının birini biraz yıprattım allahtan farkettim yoksa tarlaya girilemez bataklık olurdu yol kenarlarında koyun keçi ve inek otlatanları saymıyorum bile her gidiş gelişte illaki hayvanlar tarlaların içine giriyor zarar veriyor sene 2014 olmuş biz çaga ayak uydurmuyoruz aksine malesef geri gidiyoruz bu kadar vicdansızlık olurmu bu kadar bencillik olurmu sen ordan koyunu keçiyi inegi doyuracaksın diye benim o tarlaya harcadıgım bütün emegim hiç olacaksa ben bunu senin yanına bırakırmıyım benden tavsiye tarlalarınızın kenarına saglam kimyasal ilaçlar sıkın birdefa yedirirler ikincisi olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kanundaki yeri ne ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt