PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
kapak diye buna derim bn
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 14491" data-attributes="member: 168"><p>İnternet üzerinden arkadaş arayan bir hatun..ve ona cevap veren birisi.. </p><p>Elizaa; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı </p><p></p><p></p><p>Bu yasa geldim ama hâlâ dogru durust bir beraberligim olmadi. </p><p>Kendimi zorlamama ragmen sevgilim bazi kriterlere uymuyorsa </p><p>iliskiye devam edemiyorum. </p><p></p><p>1. Esmer, benden uzun ve gozleri guzel olmali. </p><p>2. Yurt disinda yasamasi ama Turkiye ' de buyumus olmasi gerekiyor. </p><p>Turkçesi, Ingilizcesi, Almancasi duzgun olmali. </p><p>3. Universite mezunu olmasi sart.(Ustelik her universitede olmaz!) </p><p>4. Dine hic onem vermemeli. </p><p>5. Elektrikli esyalardan, marangozluktan anlamali. Hani olur da bir </p><p>kitaplik alirsam kurabilmeli. </p><p>6. Kitap, gazete okumali, siir sevmeli,guzel sarki soyleyebilmeli. </p><p>7. Solcu olmali. Ya da en fazla orta sag ama kesinlikle milliyetçi </p><p>olmamali. </p><p>8. Hosgorulu olmali. Ancak pasif,ezik karakterli de olmamali. </p><p>9. Cok sosyal olmali ki butun arkadaslarimla anlasabilsin. </p><p>10. Ic camasirlari temiz olmali. </p><p>11. Utusunu kendi yapabilmeli. </p><p>12. Bulasik için istemeden yardim etmeli. </p><p>13. Gitar calmali. </p><p>14. Scampili makarna ve manti yapabilmeli. </p><p>15. Yatakta super olmali. Degisik seylere ilgi duymali. </p><p>16. Haftada en az bir gun spora gitmeli. </p><p>17. Tuvaleti kokutmamali. </p><p></p><p></p><p>veeeeeeeeee Cevaba bakin </p><p></p><p>unlukcy; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; İl: İstanbul </p><p></p><p>Elizaa ve onun gibi düşünenler için öğrencilik yıllarımdan kalan güzel </p><p>bir atasözü var: 'Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol yoksa </p><p>ata kalırsın.'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 14491, member: 168"] İnternet üzerinden arkadaş arayan bir hatun..ve ona cevap veren birisi.. Elizaa; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı Bu yasa geldim ama hâlâ dogru durust bir beraberligim olmadi. Kendimi zorlamama ragmen sevgilim bazi kriterlere uymuyorsa iliskiye devam edemiyorum. 1. Esmer, benden uzun ve gozleri guzel olmali. 2. Yurt disinda yasamasi ama Turkiye ' de buyumus olmasi gerekiyor. Turkçesi, Ingilizcesi, Almancasi duzgun olmali. 3. Universite mezunu olmasi sart.(Ustelik her universitede olmaz!) 4. Dine hic onem vermemeli. 5. Elektrikli esyalardan, marangozluktan anlamali. Hani olur da bir kitaplik alirsam kurabilmeli. 6. Kitap, gazete okumali, siir sevmeli,guzel sarki soyleyebilmeli. 7. Solcu olmali. Ya da en fazla orta sag ama kesinlikle milliyetçi olmamali. 8. Hosgorulu olmali. Ancak pasif,ezik karakterli de olmamali. 9. Cok sosyal olmali ki butun arkadaslarimla anlasabilsin. 10. Ic camasirlari temiz olmali. 11. Utusunu kendi yapabilmeli. 12. Bulasik için istemeden yardim etmeli. 13. Gitar calmali. 14. Scampili makarna ve manti yapabilmeli. 15. Yatakta super olmali. Degisik seylere ilgi duymali. 16. Haftada en az bir gun spora gitmeli. 17. Tuvaleti kokutmamali. veeeeeeeeee Cevaba bakin unlukcy; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; İl: İstanbul Elizaa ve onun gibi düşünenler için öğrencilik yıllarımdan kalan güzel bir atasözü var: 'Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol yoksa ata kalırsın.' [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
kapak diye buna derim bn
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt