PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 550714" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben de aynılarını düşünüyorum abi. Ama Yusuf abi yerli ırk düşünmediği için bunları söyleme gereği duymadım. Mesela bizim koyunlar otlamayı ve merayı sevdiği için kışın meraya çıkmadıklarında yem ile besliyoruz ve bu zamanda bile birazcık kar tabakası azalıp toprağın kokusunu aldığında önündeki samanı yemi bırakıp otlağa çıkmaya çalışıyorlar. Şu anda 1 aya yakın bir zamandır meraya çıkıyorlar ve meraya çıkmadan en kaliteli yemleri bile versek yemeyecekleri gibi, merada yedikleri ot kadar da faydası olmayacaktır bu yemlerin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 550714, member: 4872"] [b]Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?[/b] Ben de aynılarını düşünüyorum abi. Ama Yusuf abi yerli ırk düşünmediği için bunları söyleme gereği duymadım. Mesela bizim koyunlar otlamayı ve merayı sevdiği için kışın meraya çıkmadıklarında yem ile besliyoruz ve bu zamanda bile birazcık kar tabakası azalıp toprağın kokusunu aldığında önündeki samanı yemi bırakıp otlağa çıkmaya çalışıyorlar. Şu anda 1 aya yakın bir zamandır meraya çıkıyorlar ve meraya çıkmadan en kaliteli yemleri bile versek yemeyecekleri gibi, merada yedikleri ot kadar da faydası olmayacaktır bu yemlerin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt