PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="akcaorenli" data-source="post: 550761" data-attributes="member: 26451"><p><strong>Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?</strong></p><p></p><p>abim bnde bu isle dogdum büyüdüm koyun getirdigi getiriye bakilarak inekden fazla yer ve süt verimi o kadar verimli degildir en azından yerli koyun ırkımız icin soyluyorum inek isimde hic olmazsa yemi kendim eker masrafınıda sütten alirim diyebilirsin ama koyundan bu randımanı saglamak kolay olmayacakdır bizim koyun toklu 180 bas malimiz var 20 kadarda keci kısın koyde 2 gun kaldıgında aksama kadar 7 sefer yem verdimizi biliyorum hala doymadılar koyunu anca yaban keser abim, benim abim ingilterede anlatir sabah aksam yagmur yagar der diz boyu cayır ot olur en kotü 1000 donum bi ciftcinin merasi var orda kendi kendilerine dolasirlar diyo yani kapali sistem koyunculuk bizim ulkemizde yayılacak bi sistem oldunu düsünmüyorum abim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akcaorenli, post: 550761, member: 26451"] [b]Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?[/b] abim bnde bu isle dogdum büyüdüm koyun getirdigi getiriye bakilarak inekden fazla yer ve süt verimi o kadar verimli degildir en azından yerli koyun ırkımız icin soyluyorum inek isimde hic olmazsa yemi kendim eker masrafınıda sütten alirim diyebilirsin ama koyundan bu randımanı saglamak kolay olmayacakdır bizim koyun toklu 180 bas malimiz var 20 kadarda keci kısın koyde 2 gun kaldıgında aksama kadar 7 sefer yem verdimizi biliyorum hala doymadılar koyunu anca yaban keser abim, benim abim ingilterede anlatir sabah aksam yagmur yagar der diz boyu cayır ot olur en kotü 1000 donum bi ciftcinin merasi var orda kendi kendilerine dolasirlar diyo yani kapali sistem koyunculuk bizim ulkemizde yayılacak bi sistem oldunu düsünmüyorum abim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt