PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="papalina" data-source="post: 578894" data-attributes="member: 43444"><p><strong>Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?</strong></p><p></p><p>bende bu konu ile ilgileniyorum.</p><p>bu işi bu şekilde yapan bir tanıdığım da var. doğum sırasında sorunlar yaşadı, veteriner sorunun, hayvanların yeterince yürüyüş yapmamasından kaynaklandığını söylemiş.</p><p>hayvan başına 2metrekare kapalı ve 4metrekare açık bir gezinme alanı ile, arpa hasılı ve yonca ve gerekli vitamin ve minarel takviyesi ile, tabiki uygun bir ırk ile bu işin yapılabileceğini düşünüyorum hala.</p><p></p><p>ben, sabit 100baş kadar damızlık beslemeyi, ve hersene yavruları et için değerlendirmeyi düşünüyorum( erkekler kurban bayraminda, dişiler kasaba ).</p><p></p><p>Tahirova ve Sönmez uygun ırklar olarak gözüküyor, hem süt hem yavru verimleri yüksek.</p><p>Tahirova edinebilmek için TİGEM ile görüştüm, fakat satışları bitmişti.</p><p></p><p>Bu konuda edineceğim bilgileri burada paylaşmaya devam edeceğim, ilgili arkadaşlardan da paylaşımlarini sürdürmelerini rica ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="papalina, post: 578894, member: 43444"] [b]Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?[/b] bende bu konu ile ilgileniyorum. bu işi bu şekilde yapan bir tanıdığım da var. doğum sırasında sorunlar yaşadı, veteriner sorunun, hayvanların yeterince yürüyüş yapmamasından kaynaklandığını söylemiş. hayvan başına 2metrekare kapalı ve 4metrekare açık bir gezinme alanı ile, arpa hasılı ve yonca ve gerekli vitamin ve minarel takviyesi ile, tabiki uygun bir ırk ile bu işin yapılabileceğini düşünüyorum hala. ben, sabit 100baş kadar damızlık beslemeyi, ve hersene yavruları et için değerlendirmeyi düşünüyorum( erkekler kurban bayraminda, dişiler kasaba ). Tahirova ve Sönmez uygun ırklar olarak gözüküyor, hem süt hem yavru verimleri yüksek. Tahirova edinebilmek için TİGEM ile görüştüm, fakat satışları bitmişti. Bu konuda edineceğim bilgileri burada paylaşmaya devam edeceğim, ilgili arkadaşlardan da paylaşımlarini sürdürmelerini rica ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt