PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="demirciler_14" data-source="post: 579168" data-attributes="member: 14376"><p><strong>Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?</strong></p><p></p><p>Yusuf abi olamayacak diye birşey yok. Bende bu işin meraklısıyım. Bu yüzden açık besi tarzında yetiştiricilik yapabilmek için Caramba Mix ot tohumu aldım deneme amaçlı. Gerekli besin maddelerini elinde bulundurabilirsen bi sıkıntı çekmezsin. Mesela ahırın olduğu yerde yapay olarak mera kurabilirsin. Bunun içinde Flora-S ve Flora-K tipi ot çeşitleri var. Bu otlar 5 yıllk bitkilerdir. Bunlardan yeterli miktarda mera yapacağın tarlana ek ve otlatma zamanı geldiğinde çıkar otlat. Bu kadar basit. Ben Caramba Mix otunu kışlık olarak ineklerde deneyeceğim. Eğer faydasını görürsem bunumla devam ederim artık. Tanıdığım arkadaşlardan bu bitkiyi ekenler var onlar şiddetle tavsiye etti. Bakalım ne olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="demirciler_14, post: 579168, member: 14376"] [b]Ynt: Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?[/b] Yusuf abi olamayacak diye birşey yok. Bende bu işin meraklısıyım. Bu yüzden açık besi tarzında yetiştiricilik yapabilmek için Caramba Mix ot tohumu aldım deneme amaçlı. Gerekli besin maddelerini elinde bulundurabilirsen bi sıkıntı çekmezsin. Mesela ahırın olduğu yerde yapay olarak mera kurabilirsin. Bunun içinde Flora-S ve Flora-K tipi ot çeşitleri var. Bu otlar 5 yıllk bitkilerdir. Bunlardan yeterli miktarda mera yapacağın tarlana ek ve otlatma zamanı geldiğinde çıkar otlat. Bu kadar basit. Ben Caramba Mix otunu kışlık olarak ineklerde deneyeceğim. Eğer faydasını görürsem bunumla devam ederim artık. Tanıdığım arkadaşlardan bu bitkiyi ekenler var onlar şiddetle tavsiye etti. Bakalım ne olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kapalı besi Koyunculuk Yapılabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt