PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
karalama kampanyası hakkında (HATTAT)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sugarman_20" data-source="post: 976494" data-attributes="member: 26168"><p><strong>Ynt: karalama kampanyası hakkında (HATTAT)</strong></p><p></p><p>Sen nasılsan bende öyleyim kardeşim ben denizlide yaşıyorum çifçilik dede mesleği kökten gelir çpok traktör aldık sattık 17 sene kullandığımızda oldu benim her gördüğüm sayfada her gördüğüm noktada Hattat traktöre karalama yapıldığını gördüm fark ettiysen her yazdığım yerde sadece savunma yapmışımdır. bak kardeşim benim etrafımda HAttat traktöründen tutta daha niceleri var hepsinin ayrı ayrı güzelliği var hepsini en az bir mühendis kadar araştırdım çiftçinin işi biliyorsun 3 ay çalış sonra yat bayağı bir bilgi birikimindeyim ve yazdıklarımın arkasındayım istediğiniz savcı hakim resmi kuruluşlar tübitak heryere gideblirim istediğiniz şekilde itiraz edebilirsiniz.. </p><p>ben burda marka fenomenliği yapmıyorum herkes gibi elimde olanı konuşuyorum ve en iyisi olduğunada Türkiye şartlarında herkesle iddaya bahse varım.. </p><p></p><p>piyasada newholland vb markalar çok olduğu için onların fenomenliği göze görükmüyor onlar çoğunlukta olduğu herkesin gönlü kabardığı için sıkıntı olmuyor sıkıntı HAttat vb markaların yeni parladığıdır ve Türkiye şartlarında tüm traktörlerde Hattatın yani hemanın imzası olduğundandır.</p><p></p><p>beni sen tanı konuş bilmemne yerine koy diye ben burda yazmıyorum senin zoruna neden gidiyor kaç bin kişilik sayfada benim yazdığım 3 5 satır onu anlamıyorum.. neyse kardeşim Herkese HAyırlı işler bol kazançlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sugarman_20, post: 976494, member: 26168"] [b]Ynt: karalama kampanyası hakkında (HATTAT)[/b] Sen nasılsan bende öyleyim kardeşim ben denizlide yaşıyorum çifçilik dede mesleği kökten gelir çpok traktör aldık sattık 17 sene kullandığımızda oldu benim her gördüğüm sayfada her gördüğüm noktada Hattat traktöre karalama yapıldığını gördüm fark ettiysen her yazdığım yerde sadece savunma yapmışımdır. bak kardeşim benim etrafımda HAttat traktöründen tutta daha niceleri var hepsinin ayrı ayrı güzelliği var hepsini en az bir mühendis kadar araştırdım çiftçinin işi biliyorsun 3 ay çalış sonra yat bayağı bir bilgi birikimindeyim ve yazdıklarımın arkasındayım istediğiniz savcı hakim resmi kuruluşlar tübitak heryere gideblirim istediğiniz şekilde itiraz edebilirsiniz.. ben burda marka fenomenliği yapmıyorum herkes gibi elimde olanı konuşuyorum ve en iyisi olduğunada Türkiye şartlarında herkesle iddaya bahse varım.. piyasada newholland vb markalar çok olduğu için onların fenomenliği göze görükmüyor onlar çoğunlukta olduğu herkesin gönlü kabardığı için sıkıntı olmuyor sıkıntı HAttat vb markaların yeni parladığıdır ve Türkiye şartlarında tüm traktörlerde Hattatın yani hemanın imzası olduğundandır. beni sen tanı konuş bilmemne yerine koy diye ben burda yazmıyorum senin zoruna neden gidiyor kaç bin kişilik sayfada benim yazdığım 3 5 satır onu anlamıyorum.. neyse kardeşim Herkese HAyırlı işler bol kazançlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
karalama kampanyası hakkında (HATTAT)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt