PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 458605" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM</strong></p><p></p><p>Teşekkürler Ali.Teşekkür DoğanTeşekkürlerTeşekkür.Dikkate alacağım.Teşekkür. 500 kg lık. 1200 liraTeşekkürTeşekkür.Öğrendiğime göre birçok marka ,gübre serpme makinalarını fason olarak Karaman -Agrofem de yaptırır kendi markasını basarmış.Buda öyleymiş. Agrofem e telefon açtım doğruladılar.Hatta onlarda şanzımanı Konya ' da bir yerden alıyorlarmış. Meraklı olmak zor iş.Bizim köylüler alır ve kullanır.Markasıyla bile ilgilenmez. Gözüm Dönder ' deydi.İki fuarda da inceledim.Söke ' yi fabrikasını aradım. Aynı paraydı ama nakliye için 500 lira istediler.İlimizdede bayisi yoktu.Alamadım.Çünkü Dönder uzman bir firma, gübre serpme dışında üretimi yok. Kısmet değilmiş.Teşekkür.İnşallahTeşekkür.Dökme ayarı sağdaki koldan yapılıyor.Piston , yolda ve sıra baş ve sonunda alt kapağı açıp kapatıyor. Bu piston yüzünden 230 lira daha masrafım olacak. Çünkü 2000 model MF 240 motorumun modelinden dolayı,piston mekanizmasının sadece açmaya yaradığı kapatma mekanizmasının olmadığı anlaşıldı. Serviste açma-kapama mekanizmalı parça değişimi yapılacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 458605, member: 25349"] [b]Ynt: KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM[/b] Teşekkürler Ali.Teşekkür DoğanTeşekkürlerTeşekkür.Dikkate alacağım.Teşekkür. 500 kg lık. 1200 liraTeşekkürTeşekkür.Öğrendiğime göre birçok marka ,gübre serpme makinalarını fason olarak Karaman -Agrofem de yaptırır kendi markasını basarmış.Buda öyleymiş. Agrofem e telefon açtım doğruladılar.Hatta onlarda şanzımanı Konya ' da bir yerden alıyorlarmış. Meraklı olmak zor iş.Bizim köylüler alır ve kullanır.Markasıyla bile ilgilenmez. Gözüm Dönder ' deydi.İki fuarda da inceledim.Söke ' yi fabrikasını aradım. Aynı paraydı ama nakliye için 500 lira istediler.İlimizdede bayisi yoktu.Alamadım.Çünkü Dönder uzman bir firma, gübre serpme dışında üretimi yok. Kısmet değilmiş.Teşekkür.İnşallahTeşekkür.Dökme ayarı sağdaki koldan yapılıyor.Piston , yolda ve sıra baş ve sonunda alt kapağı açıp kapatıyor. Bu piston yüzünden 230 lira daha masrafım olacak. Çünkü 2000 model MF 240 motorumun modelinden dolayı,piston mekanizmasının sadece açmaya yaradığı kapatma mekanizmasının olmadığı anlaşıldı. Serviste açma-kapama mekanizmalı parça değişimi yapılacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt