PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
kararsız kaldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 753835" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: kararsız kaldım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>tohum yatağını nasıl hazırladığını tam olarak bilmediğim için kabataslak söylüyorum pulluk arkasına ekim hariç en az 2 kere girdiğini varsayıyorum ilkinde kazayağı sonrasında tırmık ve ekim yapıyosun rotovatörde pulluğun arkasına bile girebileceğin zamanların olduğunu düşünürsen tek seferde bitiyosun işi bu artı yanı yakıt başa baş gelir gibi düşünüyorum onun için bişey diyemeyeceğim ama tarlada çalıştığın süre biraz uzar tarlaya gelip gidişler hariç ben yerinde olsam merdaneli bir rotovatör alırım ne yakarsa yaksın en azından tarlaya daha az uğrarım diye düşünürüm artı tarlaya gidip gelirken arada zaman kaybında olmayacak ve daha güzel bi tohum yatağı ile daha düzenli çıkışlarında olacağını düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 753835, member: 44293"] [b]Ynt: kararsız kaldım[/b] tohum yatağını nasıl hazırladığını tam olarak bilmediğim için kabataslak söylüyorum pulluk arkasına ekim hariç en az 2 kere girdiğini varsayıyorum ilkinde kazayağı sonrasında tırmık ve ekim yapıyosun rotovatörde pulluğun arkasına bile girebileceğin zamanların olduğunu düşünürsen tek seferde bitiyosun işi bu artı yanı yakıt başa baş gelir gibi düşünüyorum onun için bişey diyemeyeceğim ama tarlada çalıştığın süre biraz uzar tarlaya gelip gidişler hariç ben yerinde olsam merdaneli bir rotovatör alırım ne yakarsa yaksın en azından tarlaya daha az uğrarım diye düşünürüm artı tarlaya gidip gelirken arada zaman kaybında olmayacak ve daha güzel bi tohum yatağı ile daha düzenli çıkışlarında olacağını düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
kararsız kaldım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt