PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Kararsızım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Süleyman1906" data-source="post: 1325656" data-attributes="member: 86218"><p>Arkadaş 135 beygir traktör soruyorsun 2 lt yakıt gözüne çok geliyor bizim ilçe köye 17 km bende tr6 120 var komşumda mf 135 var benim traktör yolda ondan daha az maliyetle tranfer yapıyorum benim bir seferde 17500 buğday götürüyorum o ise 5 seferde 17500 götürüyor dolayısıyla ne iş yapacaksan traktörünü ona göre seçmelisin belki turu fazla olan traktör çiflikte iyi olur ağır traktör tarlada iyi olur tercih senin ama gerçek şu 100 bg üzeri traktörün az yakmasını bekleme tr6 120 kendi snıfında 10 üzerinden 8 numara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Süleyman1906, post: 1325656, member: 86218"] Arkadaş 135 beygir traktör soruyorsun 2 lt yakıt gözüne çok geliyor bizim ilçe köye 17 km bende tr6 120 var komşumda mf 135 var benim traktör yolda ondan daha az maliyetle tranfer yapıyorum benim bir seferde 17500 buğday götürüyorum o ise 5 seferde 17500 götürüyor dolayısıyla ne iş yapacaksan traktörünü ona göre seçmelisin belki turu fazla olan traktör çiflikte iyi olur ağır traktör tarlada iyi olur tercih senin ama gerçek şu 100 bg üzeri traktörün az yakmasını bekleme tr6 120 kendi snıfında 10 üzerinden 8 numara [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Kararsızım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt